Μενού
Καλάθι

Τρόποι Αποστολής/Πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

*Ολα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας σε συμφωνία με τον αντίστοιχο πελάτη και ως εκ τούτου απαιτείται προεξόφληση του συνόλου αυτής.

*Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται πάντα απο το σύνολο της παραγγελίας και εκτιμάται 10 με 15 ημέρες απο την ημέρα που θα εξοφληθεί η παραγγελία οπότε και θεωρείται έγκυρη.

*Εφόσον δοθεί και επικυρωθεί η παραγγελία καμμία αλλαγή δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.

*Στις περιπτώσεις εταιρικού δώρου η favors γάμων η βαπτίσεων οπότε η παραγωγή είναι πιο μεγάλη, ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται απο 20 ως 40 ημέρες και η επικύρωση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση του 50% του συνόλου της παραγγελίας και εξόφληση δυο εργάσιμες ημέρες πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.

*Mόλις ολοκληρωθεί η παραγγελία σας, σας ενημερώνουμε στο mail που μας έχετε στείλει για τον κωδικό αποστολής της παραγγελίας σας απο τα courier.

*Η D+A crafts δεν είναι υπεύθυνη για καθυστέρηση στο χρόνο παράδοσης που μπορεί να οφείλεται σε παράγοντες πού δεν μπορεί να ελέγξει,όπως καιρικές συνθήκες,απεργίες η άλλα θέματα που δημιουργούν πρόβλημα στις μεταφορικές.

*Το κόστος αποστολής της παραγγελίας εξαρτάται πάντα απο τον όγκο και το βάρος και επιβαρύνει τον παραλήπτη. Η εταιρεία μας κάνει αποστολές σε όλη τη Ελλάδα και την Κύπρο.Συνεργάζεται με την ταχυμεταφορική ΕLTA Courier αλλά μπορείτε πάντα να επιλέξετε τη δική σας μεταφορική εταιρεία - αν αυτό είναι συμφέρον για σας- κατόπιν συνεννόησης μαζί  μας.

*σημαντικη παρατήρηση: για δική σας διευκόλυνση, φροντίστε να είναι ακριβή τα στοιχεία παραλαβής (διεύθυνση,ώρα παραλαβής) σε απευθείας συνεννόηση με τη μεταφορική, γιατί σε περίπτωση λάθους το πακέτο σας θα επιστραφεί και θα επιβαρυνθείτε εκ νέου τα έξοδα αποστολής.
Για παραγγελίες εκτος Ελλάδας απαιτείται τηλεφωνική συνεννόηση. Σε περίπτωση που το επιθυμείτε μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας απο το εργαστήρι μας κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης καθώς οι ώρες λειτουργίας του εργαστηρίου δεν ακολουθούν αυτές των καταστημάτων.

Σχετικά με τις επιστροφές

Όλες οι παραγγελίες των προϊόντων είναι custom made και γι αυτό δεν αλλάζονται ούτε επιστρέφονται.
Η εταιρεία D+A crafts δέχεται επιστροφή προϊόντος μόνο αν υπάρχει φθορά σε αυτό απο κακή μεταφορά οπότε και απαιτείται να μας ενημερώσετε άμεσα στο 210-4222422 και αν είναι δυνατό να μας στείλετε φωτογραφία του προϊόντος στο info@dnacrafts.gr Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει η συσκευασία του προϊόντος να είναι αναλλοίωτη και να είναι εμφανές πως το προϊόν δεν χρησιμοποιήθηκε. Η ενημέρωση στην εταιρεία μας θα πρέπει να γίνει εντός 24 ωρών απο την παραλαβή και η διαδικασία αποστολής του ελαττωματικού προϊόντος να πραγματοποιηθεί εντός 10 ημερών.Μετά το πέρας αυτών των ημερών η επιστροφή δεν θα είναι αποδεκτή. Εφόσον τηρηθούν τα παραπάνω αποστέλλουμε καινούργιο τον ίδιο κωδικό προϊόντος με δικά μας έξοδα αποστολής.
Σκοπός μας είναι πάντα να είναι ευχαριστημένος ο πελάτης μας και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια γι αυτό.Πιστεύουμε στην προσωπική επικοινωνία και θεωρούμε πως είναι σημαντικό να υπάρχει (μεσω mail ή  τηλεφώνου) για να ανταποκριθούμε σωστά στην παραγγελία που μας δίνετε και για να ακούσουμε τις παρατηρήσεις σας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

1. Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας μέσα απο το καλάθι αγορών του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ακολουθώντας τα βήματα αγορών της ιστοσελίδας μας.
2. Μπορείτε να στείλετε ένα mail στο info@dnacrafts.gr με την παραγγελία σας αναγράφοντας το όνομα σας και το τηλέφωνο σας.
*και στις δυο περιπτώσεις θα πάρετε άμεσα απάντηση απο εμάς οτι λάβαμε την παραγγελία σας και θα σας δώσουμε κατατοπιστικά στοιχεία για το πως θα προχωρήσουμε.
3. Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας απευθείας απο το εργαστήρι μας στην Καλλιθέα (Γρυπάρη 15-17) ακολουθώντας πάντα την ίδια διαδικασία (παραγγελία-αποπληρωμή και επικύρωση-παράδοση στους χρόνους που έχουν προαναφερθεί).

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. Μετρητά
2. Με κατάθεση /μεταφορά στον τραπεζικό μας λογαριασμό.
ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
Τραπεζα EUROBANK 0026-0245-66-0101718085
IBAN:GR 6402602450000660101718085
BIC:ERBKGRAA
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

*Το ποσό κατάθεσης θα πρέπει να αντιστοιχεί στο ακριβές ποσό της παραγγελίας σας για το οποίο ενημερώνεστε μεσω mail και το οποίο θα αποτυπώνεται στην απόδειξη που θα πάρετε στα χέρια σας κατα την παραλαβή της παραγγελίας σας. Tυχόν τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.
Όταν ολοκληρώσετε την κατάθεση σας, μας στέλνετε ηλεκτρονικά το αποδεικτικό. Απο εκείνη τη στιγμή η παραγγελία σας έχει επικυρωθεί και ξεκινάει η παραγωγή της.

Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του e-shop. Ενημερωθείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου