Μενού
Καλάθι

Ξύλινα Φωτιστικά Σπιτάκια

*Ξύλινα χειροποίητα επιτραπέζια Φωτιστικά Σπιτάκια. Μια "Φωτεινή Πολιτεία" από τρία διαφορετικά Σπίτια με δική του προσωπικότητα το καθένα : σπίτι με σημαιούλα, πουλάκι στη σκεπή, κουρτινάκια και "γελαστά κεραμίδια". Έχουν ατμοσφαιρικό φωτισμό και μπορεί να γίνει επιλογή από πολλά χρώματα ώστε να ταιριάξουν στο χώρο που θα μπούν.Ο φωτισμός τους είναι λεντοταινίας με μετασχηματιστή 12V.

Κωδικός: LD03
Ξύλινο χειροποίητο επιτραπέζιο φωτιστικό "Σπίτι με Κουρτινάκια" σε πολλές αποχρώσεις*Ξύλινο (mdf)  χειροποίητο επιτραπέζιο φωτιστικό «σπίτι με κουρτινάκια». Είναι το μικρότερο μέγεθος από  μιά σειρά σπίτια, τη "φωτισμένη πολιτεία". Το χαρακτηριστικό  του είναι οι πολλές διατρήσεις κι..
45,00€
Χωρίς ΦΠΑ:45,00€
Κωδικός: LD04
Ξύλινο χειροποίητο επιτραπέζιο φωτιστικό "Σπίτι με Πουλάκι στη Σκεπή" σε πολλές αποχρώσεις*Ξύλινο (mdf)  χειροποίητο επιτραπέζιο φωτιστικό  «σπίτι με πουλάκι στη σκεπή». Είναι το μεσαίο μέγεθος από  μια σειρά  σπίτια, τη "φωτισμένη πολιτεία". Το χαρακτηριστικό του είναι τα γελασ..
54,00€
Χωρίς ΦΠΑ:54,00€
Κωδικός: LD05
Ξύλινο χειροποίητο επιτραπέζιο φωτιστικό "Σπίτι με Σημαιούλα" σε πολλές αποχρώσεις*Ξύλινο (mdf)  χειροποίητο επιτραπέζιο φωτιστικό « σπίτι με σημαιούλα». Είναι το μεγαλύτερο μέγεθος από  μια σειρά  σπίτια, τη "φωτισμένη πολιτεία". Το χαρακτηριστικό του είναι τα  στενόμακρα παράθ..
58,00€
Χωρίς ΦΠΑ:58,00€
Κωδικός: LD06
Σετ από τρία Ξύλινα χειροποίητα διαφορετικά  επιτραπέζια φωτιστικά σπιτάκια σε πολλές χρωματικές επιλογές*Σετ από  τρία ξεχωριστά  ξύλινα (mdf) χειροποίητα φωτιστικά  σπίτια  που συνθέτουν  μια ενότητα. Κάθε ένα από  αυτά  έχει τη δική  του προσωπικότητα..
140,00€
Χωρίς ΦΠΑ:140,00€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του e-shop. Ενημερωθείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου