Μενού
Καλάθι

Ξύλινα Ραφάκια Τοίχου με Κρεμάστρα

Ξύλινα Χειροποίητα Παιδικά Ραφάκια σε διάφορα Σχέδια και Χρώματα με ξύλινα γαντζάκια Κρεμάστρας-μια πρακτική και όμορφη επιλογή για τη Διακόσμηση του Παιδικού Δωματίου

Κρεμάστρα-Ραφάκι Carousel “little one” Κρεμάστρα-Ραφάκι Carousel “little one”
Νέο
Κωδικός: PM047
Ξύλινη χειροποίητη παιδική  διακοσμητική κρεμάστρα-ραφάκι  τοίχου Αλογάκι Carousel με διάτρητο το “little one” ή το όνομα του παιδιού (personalized)*Ξύλινη (mdf) χειροποίητη παιδική  κρεμάστρα τοίχου με ραφάκι και  σχέδιο Carousel Αλογάκι σε οβάλ πλαίσιο με  διάτρητο το “li..
39,00€
Χωρίς ΦΠΑ:39,00€
Κρεμάστρα-Ραφάκι  «Ένα Ουράνιο Τόξο Που Γράφει  Το  Όνομα Σου» με Plexiglass Καθρέφτη Κρεμάστρα-Ραφάκι  «Ένα Ουράνιο Τόξο Που Γράφει  Το  Όνομα Σου» με Plexiglass Καθρέφτη
Νέο
Κωδικός: PM048
Ξύλινη χειροποίητη παιδική  διακοσμητική κρεμάστρα-ραφάκι  τοίχου ουράνιο τόξο με διάτρητο το όνομα του παιδιού, στολισμένη  με συννεφάκια από plexiglass καθρέφτη.*Ξύλινη (mdf) χειροποίητη παιδική  κρεμάστρα τοίχου σε σχέδιο ουράνιου  τόξου  με ενσωματωμένο  ραφάκ..
48,00€
Χωρίς ΦΠΑ:48,00€
Κρεμάστρα-Ραφάκι «Αστεράκια» με Plexiglass Καθρέφτη Κρεμάστρα-Ραφάκι «Αστεράκια» με Plexiglass Καθρέφτη
Νέο
Κωδικός: PM049
Ξύλινη χειροποίητη παιδική  διακοσμητική κρεμάστρα-ραφάκι  τοίχου  με αστεράκια  στολισμένη  με  plexiglass καθρέφτη.*Ξύλινη (mdf) χειροποίητη παιδική  κρεμάστρα τοίχου σε σχέδιο τόξου  από αστεράκια   με ενσωματωμένο  ραφάκι και καθρέφτη plexi..
43,00€
Χωρίς ΦΠΑ:43,00€
Κωδικός: SH06
Ξύλινη χειροποίητη πρωτότυπη διακοσμητική  Μεγάλη Ραφιέρα Τοίχου Σπίτι-Κρεμάστρα*Ξύλινη μεγάλη   ραφιέρα σπίτι-κρεμάστρα από  κόντρα πλακέ  θαλάσσης. Περιλαμβάνει τρία ραφάκια και τέσσερα γατζάκια κρεμάσματος. Είναι σχεδιασμένη  για να τοποθετηθεί εύκολα με βίδες και ο..
74,00€
Χωρίς ΦΠΑ:74,00€
Κωδικός: PM016
Ξύλινη χειροποίητη παιδική διακοσμητική  κρεμάστρα  τοίχου με ραφάκι με σχέδιο σύννεφο με διάτρητα αστεράκια*Ξύλινη (mdf) χειροποίητη  κρεμάστρα σύννεφο με διάτρητα αστεράκια και ραφάκι. Ένα όμορφο δώρο για το βρεφικό ή παιδικό δωμάτιο που θα στολίσει τον τοίχο του δωματίου ενώ ταυτό..
38,00€
Χωρίς ΦΠΑ:38,00€
Κωδικός: PM018
Ξύλινη χειροποίητη παιδική διακοσμητική  κρεμάστρα-ραφάκι τοίχου άμαξα  με κορώνα και καρδούλες*Ξύλινη (mdf) χειροποίητη παιδική  κρεμάστρα  τοίχου με ραφάκι  άμαξα με κορώνα και καρδούλες. Μια όμορφη κρεμάστρα που θα στολίσει το δωμάτιο ενώ είναι ταυτόχρονα πολύ πρακτική κ..
38,00€
Χωρίς ΦΠΑ:38,00€
Κωδικός: PM019
Ξύλινη χειροποίητη παιδική διακοσμητική  κρεμάστρα τοίχου  με ραφάκι κύκνος*Ξύλινη (mdf) χειροποίητη παιδική  κρεμάστρα τοίχου  κύκνος με ραφάκι. Ένα αγαπημένο ρομαντικό θέμα γι αυτό το ραφάκι και ταυτόχρονα μια πρακτική και γερή κρεμάστρα για το παιδικό δωμάτιο. Έχει τρία γατζά..
29,00€
Χωρίς ΦΠΑ:29,00€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του e-shop. Ενημερωθείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου