Μενού
Καλάθι

Ξύλινες Παιδικές Διακοσμητικές Κρεμάστρες Τοίχου + Κρεμάστρες Τοίχου με Ραφάκι Με Διάτρητο Το Όνομα Του Παιδιού (Personalized)

Ξύλινες χειροποίητες πρωτότυπες παιδικές κρεμάστρες τοίχου και κρεμάστρες τοίχου με ραφάκι και καθρέφτη plexiglass με διάτρητο το όνομα του παιδιού (personalized) για τη διακόσμηση του βρεφικού, παιδικού και εφηβικού δωματίου.


.Σχεδιάζουμε και Κατασκευάζουμε  Ξύλινες  Παιδικές Κρεμάστρες Τοίχου και Κρεμάστρες Τοίχου με Ραφάκι + Καθρέφτη Plexiglass με Διάτρητο Το  Όνομα Του Παιδιού: το Διαστημόπλοιο, το Discovery, το Αεροπλάνο «flying”, το Φουστανάκι, το Ballet theatre με τις  μικρές μπαλαρίνες γίνονται ο καμβάς για να αποτυπωθεί το όνομα του παιδιού.

.Για το βρεφικό δωμάτιο το Καινούργιο μας Σχέδιο Κρεμάστρας  “Carousel-little one” Με Ραφάκι είναι ένα όμορφο δώρο και Με Διάτρητο το Όνομα του μωρού γίνεται η ιδανική επιλογή για δώρο βάφτισης ή πρώτων γενεθλίων.

.Η Καινούργια  Ξύλινη Κρεμάστρα-Ραφάκι «Ένα Ουράνιο Τόξο που Γράφει Το Όνομα Σου» με Συννεφάκια Από Καθρέφτη Plexiglass  και Διάτρητο Όνομα στη μεγάλη ίριδα έιναι ένα αγαπημένο διακοσμητικό  μοτίβο και για βρεφικό και για παιδικό δωμάτιο.

.Τέλος οι πιο απλές κρεμάστρες με διάτρητο όνομα σε πολλές χρωματικές επιλογές είναι ένα όμορφο και χρήσιμο διακοσμητικό δώρο και για παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας και εφήβους. 


Κρεμάστρα-Ραφάκι Carousel “little one” Κρεμάστρα-Ραφάκι Carousel “little one”
Νέο
Κωδικός: PM047
Ξύλινη χειροποίητη παιδική  διακοσμητική κρεμάστρα-ραφάκι  τοίχου Αλογάκι Carousel με διάτρητο το “little one” ή το όνομα του παιδιού (personalized)*Ξύλινη (mdf) χειροποίητη παιδική  κρεμάστρα τοίχου με ραφάκι και  σχέδιο Carousel Αλογάκι σε οβάλ πλαίσιο με  διάτρητο το “li..
39,00€
Χωρίς ΦΠΑ:39,00€
Κρεμάστρα-Ραφάκι  «Ένα Ουράνιο Τόξο Που Γράφει  Το  Όνομα Σου» με Plexiglass Καθρέφτη Κρεμάστρα-Ραφάκι  «Ένα Ουράνιο Τόξο Που Γράφει  Το  Όνομα Σου» με Plexiglass Καθρέφτη
Νέο
Κωδικός: PM048
Ξύλινη χειροποίητη παιδική  διακοσμητική κρεμάστρα-ραφάκι  τοίχου ουράνιο τόξο με διάτρητο το όνομα του παιδιού, στολισμένη  με συννεφάκια από plexiglass καθρέφτη.*Ξύλινη (mdf) χειροποίητη παιδική  κρεμάστρα τοίχου σε σχέδιο ουράνιου  τόξου  με ενσωματωμένο  ραφάκ..
48,00€
Χωρίς ΦΠΑ:48,00€
Κωδικός: PM05
Ξύλινη χειροποίητη παιδική διακοσμητική  κρεμάστρα τοίχου διαστημόπλοιο με διάτρητη λέξη "DISCOVERY" ή το Όνομα του Παιδιού(customized)*Ξύλινη (mdf) κρεμάστρα διαστημόπλοιο με διάτρητα αστεράκια και “discovery”.Mπορεί αντί για τη λέξη discovery, να γίνει το όνομα του παιδιού (custom).Έχει τρία..
30,00€
Χωρίς ΦΠΑ:30,00€
Κωδικός: PM06
Ξύλινη χειροποίητη παιδική διακοσμητική  κρεμάστρα τοίχου με εξωγήινο που χαιρετάει από το διαστημόπλοιο του και διάτρητο το όνομα του παιδιού(customized-προαιρετικά)*Ξύλινη (mdf) κρεμάστρα με εξωγήινο που χαιρετάει μέσα στο διαστημόπλοιο του.Μπορεί να γίνει διάτρητο στην επιφάνεια του το όνομ..
35,00€
Χωρίς ΦΠΑ:35,00€
Κωδικός: PM013
Ξύλινη χειροποίητη παιδική διακοσμητική κρεμάστρα τοίχου αεροπλάνο με αεροπόρο με διάτρητη τη λέξη "FLYING" ή το Όνομα του Παιδιού (personalized)*Ξύλινη (mdf) κρεμάστρα αεροπλανάκι με αεροπόρο και διάτρητη τη λέξη "flying".Μπορεί αντί για το "flying" να γίνει διάτρητo  το όνομα του παιδιού (cu..
30,00€
Χωρίς ΦΠΑ:30,00€
Κωδικός: PM030
Ξύλινη χειροποίητη διακοσμητική  κρεμάστρα τοίχου με όνομα*Ξύλινη (mdf) χειροποίητη  κρεμάστρα τοίχου με όνομα. Ένα ωραίο δώρο personalized που ταιριάζει και σε παιδικό και σε εφηβικό δωμάτιο. Ιδανική επιλογή για δώρο ονοματοδοσίας ή βάφτισης.Έχει τέσσερα γατζάκια κρεμάσματος με τρυπούλες..
35,00€
Χωρίς ΦΠΑ:35,00€
Κωδικός: PM031
Ξύλινη χειροποίητη διακοσμητική κρεμάστρα τοίχου με διάτρητο όνομα σε σχέδιο κορδέλας*Ξύλινη (mdf) χειροποίητη  κρεμάστρα με διάτρητο όνομα σε σχέδιο κορδέλας.Ένα ωραίο δώρο personalized που ταιριάζει και σε παιδικό και σε εφηβικό δωμάτιο. Ιδανική επιλογή για δώρο ονοματοδοσίας ή βάφτισης. Έχε..
35,00€
Χωρίς ΦΠΑ:35,00€
Κωδικός: PM032
Ξύλινη χειροποίητη παιδική διακοσμητική  κρεμάστρα τοίχου με όνομα σε καλλιγραφική γραφή*Ξύλινη (mdf) χειροποίητη  κρεμάστρα τοίχου  με σχέδιο κρεμάστρας και όνομα σε καλλιγραφική γραφή.Έχει δύο γατζάκια κρεμάσματος και τρυπούλες  αριστερά-δεξιά για να κρεμαστεί  στον τοίχο..
28,00€
Χωρίς ΦΠΑ:28,00€
Κωδικός: PM035
Ξύλινη χειροποίητη παιδική διακοσμητική  κρεμάστρα τοίχου φουστανάκι με διάτρητο το όνομα του παιδιού (personalized)*Ξύλινη (mdf) χειροποίητη  κρεμάστρα τοίχου φουστανάκι  με διάτρητο  το όνομα του παιδιού. Ένα διακοσμητικό και χρηστικό δώρο που είναι ταυτόχρονα μια personalized..
35,00€
Χωρίς ΦΠΑ:35,00€
Κωδικός: PM038
Ξύλινη χειροποίητη παιδική διακοσμητική  κρεμάστρα τοίχου Σκηνή Θεάτρου με Μπαλαρίνες και διάτρητη τη λέξη ballet ή το Όνομα του Παιδιού (customized)*Ξύλινη (mdf) χειροποίητη παιδική  κρεμάστρα τοίχου σκηνή  θεάτρου με μπαλαρίνες. Στη θέση της λέξης ballet μπορεί  να γίνει διάτρ..
35,00€
Χωρίς ΦΠΑ:35,00€
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του e-shop. Ενημερωθείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου