Μενού
Καλάθι

Ξύλινα Κουτιά Παιχνιδιών

*Σχεδιάζουμε και Κατασκευάζουμε  ξύλινα  Κουτιά Παιχνιδιών σε διάφορα σχήματα,χρώματα και σχέδια,για τη Βάπτιση και τη Διακόσμηση  του  Παιδικού Δωματίου. Φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη,για να δώσουν χαρά και να συντροφεύσουν το παιδί στο παιχνίδι του.
 Ξύλινη Βαλίτσα-Καπελιέρα  Ξύλινη Βαλίτσα-Καπελιέρα
Νέο
Κωδικός: KT071
Ξύλινη χειροποίητη βαλίτσα-καπελιέρα *Ξύλινη  χειροποίητη βαλίτσα από κόντρα πλακέ θαλάσσης σε σχήμα καπελιέρας με δερμάτινο χερούλι..Κλασσική και αγαπημένη, αυτή η βαλίτσα-καπελιέρα αλλάζει μορφή ανάλογα με τα διακοσμητικά στοιχεία που θα την στολίσουν..Μπορεί να μείνει στην φυσική απόχρ..
95,00€
Χωρίς ΦΠΑ:95,00€
ΞΥΛΙΝΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΚΟΥΤΙ-ΚΑΠΕΛΙΕΡΑ ΞΥΛΙΝΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΚΟΥΤΙ-ΚΑΠΕΛΙΕΡΑ
Νέο
Κωδικός: KT070
Ξύλινο χειροποίητο στρογγυλό κουτί-καπελιέρα*Ξύλινο χειροποίητο στρογγυλό κουτί από κόντρα πλακέ θαλάσσης με καπάκι απλό ή με σχέδιο.Έχει το σχήμα και το μέγεθος μιας καπελιέρας, με μεγάλη χωρητικότητα για βαπτιστικά (ρούχα και αξεσουάρ) η για παιχνίδια στο παιδικό δωμάτιο.Η ξύλινη καπελιέρα είναι ..
78,00€
Χωρίς ΦΠΑ:78,00€
ΠΑΛΑΤΑΚΙ (2ΠΛΟ ΚΟΥΤΙ) ΠΑΛΑΤΑΚΙ (2ΠΛΟ ΚΟΥΤΙ)
Νέο
Κωδικός: KT066
Ξύλινο χειροποίητο κουτί «παλατάκι» με δύο ξεχωριστούς χώρους αποθήκευσης(2πλό κουτί).*Ξύλινο χειροποίητο κουτί σε σχήμα παλατιού εμπνευσμένο από τα ανατολίτικα παραμύθια με δύο ξεχωριστούς χώρους αποθήκευσης και καπάκι. Είναι κατασκευασμένο από mdf και κόντρα πλακέ θαλάσσης και διατίθεται σε μια π..
120,00€
Χωρίς ΦΠΑ:120,00€
Παιδικό Κομοδίνο/Κουτί Παιχνιδιών με όνομα Παιδικό Κομοδίνο/Κουτί Παιχνιδιών με όνομα
Νέο
Κωδικός: KT063
Ξύλινο χειροποίητο παιδικό κομοδίνο με ντουλαπάκι και ανοικτό κουτί παιχνιδιών με το όνομα του παιδιού (προαιρετικά)*Ξύλινο χειροποίητο παιδικό κομοδίνο από κόντρα πλακέ θαλάσσης πάχους 9 χιλ. με δρύινα ποδαράκια. Διαθέτει ντουλαπάκι και ανοικτό χώρο αποθήκευσης για βιβλία και παιχνίδια.. Στην μπρο..
140,00€
Χωρίς ΦΠΑ:140,00€
ΚΥΒΟΣ-ΝΑΥΤΙΚΟΣ(2ΠΛΟ ΚΟΥΤΙ) ΚΥΒΟΣ-ΝΑΥΤΙΚΟΣ(2ΠΛΟ ΚΟΥΤΙ)
Νέο
Κωδικός: KT068
Ξύλινο χειροποίητο κουτί κύβος στολισμένος με ναυτικό θέμα,  με δύο ξεχωριστούς χώρους αποθήκευσης(2πλό κουτί).*Ξύλινο χειροποίητο κουτί κύβος με δύο ξεχωριστούς χώρους αποθήκευσης και καπάκι. Είναι κατασκευασμένος από mdf και κόντρα πλακέ θαλάσσης και διατίθεται σε μια ποικιλία χρωμάτων για ν..
95,00€
Χωρίς ΦΠΑ:95,00€
Βαλίτσα Αστέρι με plexiglass Βαλίτσα Αστέρι με plexiglass
Νέο
Κωδικός: KT069
Ξύλινη χειροποίητη βαλίτσα αστέρι με plexiglass  και το όνομα του παιδιού (προαιρετικά).*Ξύλινη (mdf) χειροποίητη βαλίτσα σε σχήμα αστεριού με plexiglass στην πρόσοψη και δερμάτινο χερούλι.. Μια έξυπνη βαλιτσούλα για να φαίνονται αυτά που περιέχει..Το όνομα του παιδιού που γίνεται διάτρητο στη..
140,00€
Χωρίς ΦΠΑ:140,00€
ΣΠΙΤΑΚΙ-ΒΑΓΟΝΑΚΙ(2ΠΛΟ ΚΟΥΤΙ) ΣΠΙΤΑΚΙ-ΒΑΓΟΝΑΚΙ(2ΠΛΟ ΚΟΥΤΙ)
Νέο
Κωδικός: KT064
Ξύλινο χειροποίητο βαγονάκι-σπιτάκι με δύο ξεχωριστούς χώρους αποθήκευσης(2πλό κουτί)*Ξύλινο χειροποίητο βαγονάκι-σπιτάκι με δύο ξεχωριστούς χώρους αποθήκευσης και καπάκι. Είναι κατασκευασμένο από mdf και κόντρα πλακέ θαλάσσης και διατίθεται σε μια ποικιλία χρωμάτων για να ταιριάξει με το παιδικό δ..
129,00€
Χωρίς ΦΠΑ:129,00€
KΑΣΤΡΟ-ΒΑΓΟΝΑΚΙ(2ΠΛΟ ΚΟΥΤΙ) KΑΣΤΡΟ-ΒΑΓΟΝΑΚΙ(2ΠΛΟ ΚΟΥΤΙ)
Νέο
Κωδικός: KT065
Ξύλινο χειροποίητο βαγονάκι-κάστρο  με δύο ξεχωριστούς χώρους αποθήκευσης(2πλό κουτί)*Ξύλινο χειροποίητο βαγονάκι-κάστρο  με δύο ξεχωριστούς χώρους αποθήκευσης και καπάκι. Είναι κατασκευασμένο από mdf και κόντρα πλακέ θαλάσσης και διατίθεται σε μια ποικιλία χρωμάτων για να ταιριάξει με το..
129,00€
Χωρίς ΦΠΑ:129,00€
ΚΥΒΟΣ-ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ(2ΠΛΟ ΚΟΥΤΙ) ΚΥΒΟΣ-ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ(2ΠΛΟ ΚΟΥΤΙ)
Νέο
Κωδικός: KT067
Ξύλινο χειροποίητο κουτί κύβος στολισμένος με μαργαρίτα, με δύο ξεχωριστούς χώρους αποθήκευσης(2πλό κουτί).*Ξύλινο χειροποίητο κουτί κύβος με δύο ξεχωριστούς χώρους αποθήκευσης και καπάκι. Είναι κατασκευασμένος από mdf και κόντρα πλακέ θαλάσσης και διατίθεται σε μια ποικιλία χρωμάτων για να ταιριά..
95,00€
Χωρίς ΦΠΑ:95,00€
Βαλίτσα "Ουράνιο Τόξο"με plexiglass Βαλίτσα "Ουράνιο Τόξο"με plexiglass
Νέο
Κωδικός: KT060
Ξύλινη χειροποίητη βαλίτσα ουράνιο τόξο με plexiglass*Ξύλινη (mdf)χειροποίητη τετράγωνη  βαλίτσα  με διάτρητα στην πόρτα του ουράνιο τόξο με συννεφάκια. Έχει plexiglass στην πρόσοψη και  ξύλινο χερούλι.Μιά έξυπνη βαλιτσούλα για να φαίνονται αυτά που περιέχει.Η πόρτα και το χερούλι εί..
135,00€
Χωρίς ΦΠΑ:135,00€
Κωδικός: KT059
Ξύλινη χειροποίητη βαλίτσα "αερόστατο" με plexiglass*Ξύλινη (mdf) χειροποίητη τετράγωνη  βαλίτσα  με διάτρητα στην πόρτα του αερόστατο με σύννεφα.Έχει plexiglass στην πρόσοψη και  ξύλινο χερούλι.Μιά έξυπνη βαλιτσούλα για να φαίνονται αυτά που περιέχει.Η πόρτα και το χερούλι είναι πά..
135,00€
Χωρίς ΦΠΑ:135,00€
Κωδικός: KT054
Ξύλινη χειροποίητη βαλίτσα "beautiful baby" με plexiglass*Ξύλινη (mdf) χειροποίητη βαλίτσα  σε στρογγυλό σχήμα με διάτρητη τη φράση στην πόρτα  “Beautiful baby” σε καλλιγραφική γραφή. Έχει plexiglass στην πρόσοψη και δερμάτινο χερούλι.Μιά έξυπνη βαλιτσούλα για να φαίνονται αυτά που περιέχ..
139,00€
Χωρίς ΦΠΑ:139,00€
Κωδικός: KT055
Ξύλινη χειροποίητη στρογγυλή βαλίτσα "I love you to the moon and back"με plexiglass*Ξύλινη (mdf) χειροποίητη βαλίτσα  σε στρογγυλό σχήμα με διάτρητη φράση στη στεφάνη της πόρτας “I love you to the moon and back” και επικόλληση φεγγαράκι με διάτρητα βλέφαρα στην πλάτη. Έχει plexiglass στην πρόσ..
139,00€
Χωρίς ΦΠΑ:139,00€
Κωδικός: KT056
Ξύλινη χειροποίητη στρογγυλή βαλίτσα "λαγουδάκι στο παράθυρο" με plexiglass*Ξύλινη (mdf) χειροποίητη βαλίτσα  με «λαγουδάκι στο παράθυρο» σε στρογγυλό σχήμα. Έχει plexiglass στην πρόσοψη και δερμάτινο χερούλι.Μιά έξυπνη βαλιτσούλα για να φαίνονται αυτά που περιέχει.Η πόρτα  είναι πάντα λε..
129,00€
Χωρίς ΦΠΑ:129,00€
Κωδικός: KT057
Ξύλινη χειροποίητη βαλίτσα "χαρούμενη ζούγκλα" με plexiglass*Ξύλινη (mdf) χειροποίητη τετράγωνη  βαλίτσα  με διάτρητα ζωάκια  στην πόρτα του. Έχει plexiglass στην πρόσοψη και  ξύλινο χερούλι.Μιά έξυπνη βαλιτσούλα για να φαίνονται αυτά που περιέχει.Η πόρτα και το χερούλι είναι πά..
135,00€
Χωρίς ΦΠΑ:135,00€
Κωδικός: KT058
Ξύλινη χειροποίητη στρογγυλή βαλίτσα "A STAR IS BORN" με plexiglass*Ξύλινη  (mdf) χειροποίητη βαλίτσα  σε στρογγυλό σχήμα με διάτρητη φράση στη στεφάνη της πόρτας “A  STAR IS BORN” και επικόλληση αστεράκι στην πλάτη. Έχει plexiglass στην πρόσοψη και δερμάτινο χερούλι.Μιά έξυπνη βαλιτ..
135,00€
Χωρίς ΦΠΑ:135,00€
Εμφάνιση 1 έως 16 από 68 (5 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του e-shop. Ενημερωθείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου