Μενού
Καλάθι

Ξύλινα Κουτιά και Βαλιτσάκια Μαρτυρικών - Κοσμημάτων

*Ξύλινα  χειροποίητα κουτιά και βαλιτσάκια  για μαρτυρικά, κοσμήματα ή μικροαντικείμενα. Για κάθε μεγάλο κουτί μας προτείνουμε το αντίστοιχο μικρότερο του για μια βάπτιση ή για να δωριστεί σαν ένα όμορφο διακοσμητικό σε μια άλλη περίσταση.

Βαλιτσάκι Oυράνιο τόξο Βαλιτσάκι Oυράνιο τόξο
Νέο
Κωδικός: MK035
Ξύλινο χειροποίητο τετράγωνο βαλιτσάκι με plexiglass και διάτρητο ουράνιο τόξο.*Ξύλινο(mdf)χειροποίητο τετράγωνο βαλιτσάκι με διάτρητο στην πόρτα του ουράνιο τόξο με συννεφάκια. Έχει plexiglass στην πρόσοψη και ξύλινο χερούλι.Μια έξυπνη βαλιτσούλα για να φαίνονται αυτά που περιέχει.Η πόρτα και το χ..
38,00€
Χωρίς ΦΠΑ:38,00€
Κωδικός: MK026
Ξύλινο στρογγυλό  χειροποίητο βαλιτσάκι με plexiglass και διάτρητη τη φράση "I LOVE YOU TO THE MOON AND BACK"*Ξύλινο (mdf) χειροποίητο βαλιτσάκι  σε στρογγυλό σχήμα με διάτρητη φράση στη στεφάνη της πόρτας “I love you to the moon and back” και επικόλληση φεγγαράκι με διάτρητα βλέφαρα στην..
39,50€
Χωρίς ΦΠΑ:39,50€
Κωδικός: MK027
Ξύλινο χειροποίητο στρογγυλό βαλιτσάκι με plexiglass και διάτρητη τη φράση"Beautiful Baby"*Ξύλινο (mdf) χειροποίητο βαλιτσάκι σε στρογγυλό σχήμα με διάτρητη τη φράση στην πόρτα  “Beautiful baby” σε καλλιγραφική γραφή. Έχει plexiglass στην πρόσοψη και δερμάτινο χερούλι.Μιά έξυπνη βαλιτσούλα για..
39,00€
Χωρίς ΦΠΑ:39,00€
Κωδικός: MK028
Ξύλινο χειροποίητο στρογγυλό βαλιτσάκι με plexiglass και διάτρητη τη φράση "A STAR IS BORN"*Ξύλινο (mdf) χειροποίητο βαλιτσάκι  σε στρογγυλό σχήμα με διάτρητη φράση στη στεφάνη της πόρτας “A  STAR IS BORN” και επικόλληση αστεράκι στην πλάτη. Έχει plexiglass στην πρόσοψη και δερμάτινο χερο..
39,50€
Χωρίς ΦΠΑ:39,50€
Κωδικός: MK034
Ξύλινο χειροποίητο μασίφ κουτί αστέρι με διάτρητη τη φράση "a star is born" και την ημερομηνία γέννησης του παιδιού(custom made)*Ξύλινο (mdf) χειροποίητο  μασίφ κουτί αστέρι  με διάτρητα στο καπάκι  τη φράση “a star is born”, αστεράκι και την ημερομηνία γέννησης του παιδιού. Το καπάκ..
35,00€
Χωρίς ΦΠΑ:35,00€
Κωδικός: MK029
Ξύλινο χειροποίητο στρογγυλό βαλιτσάκι με plexiglass και "λαγουδάκι που κοιτάει από το παράθυρο"*Ξύλινο (mdf) χειροποίητο βαλιτσάκι με «λαγουδάκι στο παράθυρο» σε στρογγυλό σχήμα. Έχει plexiglass στην πρόσοψη και δερμάτινο χερούλι.Μιά έξυπνη βαλιτσούλα για να φαίνονται αυτά που περιέχει.Η πόρτα είν..
35,50€
Χωρίς ΦΠΑ:35,50€
Κωδικός: MK032
Ξύλινο χειροποίητο στρογγυλό βαλιτσάκι-λαγουδάκι  με plexiglass *Ξύλινο (mdf) χειροποίητο βαλιτσάκι  λαγουδάκι σε στρογγυλό σχήμα με αυτάκια που εξέχουν. Έχει plexiglass στην πρόσοψη και δερμάτινο χερούλι.Μιά έξυπνη βαλιτσούλα για να φαίνονται αυτά που περιέχει.Διατίθεται σε ποικιλία..
34,00€
Χωρίς ΦΠΑ:34,00€
Κωδικός: MK030
Ξύλινο χειροποίητο τετράγωνο βαλιτσάκι με plexiglass και διάτρητο αερόστατο με σύννεφα*Ξύλινο (mdf) χειροποίητο τετράγωνο  βαλιτσάκι  με διάτρητα στην πόρτα του αερόστατο με σύννεφα. Έχει plexiglass στην πρόσοψη και  ξύλινο χερούλι.Μιά έξυπνη βαλιτσούλα για να φαίνονται αυτά που περι..
38,00€
Χωρίς ΦΠΑ:38,00€
Κωδικός: MK031
Ξύλινο χειροποίητο τετράγωνο βαλιτσάκι με plexiglass και διάτρητα ζωάκια της ζούγκλας*Ξύλινο (mdf) χειροποίητο τετράγωνο βαλιτσάκι με διάτρητα ζωάκια  στην πόρτα του. Έχει plexiglass στην πρόσοψη και  ξύλινο χερούλι.Μιά έξυπνη βαλιτσούλα για να φαίνονται αυτά που περιέχει.Η πόρτα και το χ..
38,00€
Χωρίς ΦΠΑ:38,00€
Κωδικός: MK033
Ξύλινο χειροποίητο στρογγυλό βαλιτσάκι με plexiglass*Ξύλινο (mdf) χειροποίητο  στρογγυλό βαλιτσάκι. Έχει plexiglass στην πρόσοψη και δερμάτινο χερούλι.Μιά έξυπνη βαλιτσούλα για να φαίνονται αυτά που περιέχει.Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων.*Τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι πλαστικά, υδατοδι..
33,00€
Χωρίς ΦΠΑ:33,00€
Κωδικός: MK01
Ξύλινο χειροποίητο στρογγυλό βαλιτσάκι με plexiglass και διάτρητο φεγγαράκι*Ξύλινο (mdf) χειροποίητο βαλιτσάκι–φεγγαράκι σε στρογγυλό σχήμα. Έχει plexiglass στην πρόσοψη και δερμάτινο χερούλι.Μιά έξυπνη βαλιτσούλα για να φαίνονται αυτά που περιέχει.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν κουτί μαρτυρικών συνδ..
35,00€
Χωρίς ΦΠΑ:35,00€
Κωδικός: MK02
Ξύλινο χειροποίητο κουτί αυτοκινητάκι με διάτρητο το όνομα του παιδιού(custom made)*Ξύλινο (mdf) χειροποίητο αυτοκινητάκι κουτί-καλαθάκι. Στην πρόσοψη μπορεί να γίνει διάτρητο το όνομα του παιδιού (custom).Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν κουτί μαρτυρικών συνδυάζοντας το με την αντίστοιχη μεγάλη βαλίτσ..
25,00€
Χωρίς ΦΠΑ:25,00€
Κωδικός: MK03
Ξύλινο χειροποίητο δίχρωμο κουτί με δαντελωτό καπάκι και ξύλινο ταμπελάκι με μονόγραμμα*Ξύλινο (mdf) xειροποίητο παρ/μο κουτί με δαντελωτό καπάκι και οβάλ ταμπελάκι με μονόγραμμα.Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων. Μπορεί να γίνει μονόχρωμο ή δίχρωμο.*Τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι πλαστικά, υδατ..
34,00€
Χωρίς ΦΠΑ:34,00€
Κωδικός: MK04
Ξύλινο χειροποίητο κουτί μονόχρωμο ή δίχρωμο με επικόλληση κοπτικό επιλογής*Ξύλινο (mdf) χειροποίητο παρ/μο κουτί με απλό φορετό καπάκι και επικόλληση κοπτικό επιλογής κατόπιν συνεννόησης.Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων. Μπορεί να γίνει μονόχρωμο ή δίχρωμο.*Τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι πλαστ..
28,00€
Χωρίς ΦΠΑ:28,00€
Κωδικός: MK05
Ξύλινο χειροποίητο κουτί ρομπότ*Ξύλινο (mdf) χειροποίητο κουτί ρομποτάκι.Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων.*Τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι πλαστικά, υδατοδιαλυτά, μη τοξικά.*Σαν κουτί μαρτυρικών μπορεί να σεταριστεί με το τροχήλατο Ρομπότ-Ραφιέρα-Κουτί (κωδ.KT012) αλλά και σαν δώρο γεμισμένο με ..
35,00€
Χωρίς ΦΠΑ:35,00€
Κωδικός: MK06
Ξύλινο χειροποίητο κουτί σπιτάκι δίχρωμο*Ξύλινο (mdf) χειροποίητο κουτί σπιτάκι με λευκά στοιχεία και κορμό βαμμένο σε μια ποικιλία χρωμάτων.*Τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι πλαστικά, υδατοδιαλυτά, μη τοξικά.*Σαν κουτί μαρτυρικών μπορεί να σεταριστεί με το Σπιτάκι με Χειρολαβή (κωδ.KT04), αλλά ..
34,00€
Χωρίς ΦΠΑ:34,00€
Εμφάνιση 1 έως 16 από 35 (3 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του e-shop. Ενημερωθείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου