Μενού
Καλάθι

Ξύλινα Βαλιτσάκια-Κουμπαράδες με Plexiglass

Ξύλινα Χειροποίητα Μικρά Βαλιτσάκια-Κουμπαράδες με Plexiglass στην πρόσοψη σε πολλά σχέδια και χρώματα.

*Ξύλινα χειροποίητα  μικρά βαλιτσάκια κουμπαράδες σε πολλά σχέδια και χρώματα. Είναι κατασκευασμένα από μασίφ ξύλο με διάφανο plexiglass στην πρόσοψη για να φαίνεται το περιεχόμενο και ξύλινο χερούλι που πέφτει για να μπαίνουν εύκολα τα χρήματα.

Λευκά ή πολύχρωμα με διάτρητο σχέδιο μπροστά ή απλά αυτά  τα βαλιτσάκια-κουμπαράδες είναι μια όμορφη επιλογή για favors βάπτισης, δωράκια σε party ή άλλη παιδική εκδήλωση.

Ρωτήστε μας κι ελάτε να φτιάξουμε το σχέδιο της αρεσκείας σας!

Βαλιτσάκι-Κουμπαράς Ελεφαντάκι Βαλιτσάκι-Κουμπαράς Ελεφαντάκι
Νέο
Κωδικός: MOB1
Ξύλινο Χειροποίητο μικρό Βαλιτσάκι-Κουμπαράς με Plexiglass με θέμα το ελεφαντάκι του τσίρκου.*Ξύλινο χειροποίητο βαλιτσάκι-κουμπαράς με θέμα το ελεφαντάκι του τσίρκου. Είναι κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο και στην πρόσοψη έχει διάφανο plexiglass για να φαίνεται το περιεχόμενο.Το χερούλι είναι ξύλινο..
5,80€
Χωρίς ΦΠΑ:5,80€
Βαλιτσάκι-Κουμπαράς Δεινόσαυρος Βαλιτσάκι-Κουμπαράς Δεινόσαυρος
Νέο
Κωδικός: MOB2
Ξύλινο Χειροποίητο μικρό Βαλιτσάκι-Κουμπαράς με Plexiglass με θέμα τον δεινόσαυρο*Ξύλινο χειροποίητο βαλιτσάκι-κουμπαράς με θέμα τον δεινόσαυρο. Είναι κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο και στην πρόσοψη έχει διάφανο plexiglass για να φαίνεται το περιεχόμενο.Το χερούλι είναι ξύλινο-σπαστό ώστε να μπαίνου..
5,80€
Χωρίς ΦΠΑ:5,80€
Βαλιτσάκι-Κουμπαράς με Plexiglass Βαλιτσάκι-Κουμπαράς με Plexiglass
Νέο
Κωδικός: MOB4
Ξύλινο Χειροποίητο μικρό Βαλιτσάκι-Κουμπαράς με Plexiglass*Ξύλινο χειροποίητο βαλιτσάκι-κουμπαράς . Είναι κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο και στην πρόσοψη έχει διάφανο plexiglass για να φαίνεται το περιεχόμενο.Το χερούλι είναι ξύλινο-σπαστό ώστε να μπαίνουν εύκολα τα χρήματα και η πλάτη μπαίνει και β..
4,99€
Χωρίς ΦΠΑ:4,99€
Βαλιτσάκι-Κουμπαράς Ουράνιο Τόξο Βαλιτσάκι-Κουμπαράς Ουράνιο Τόξο
Νέο
Κωδικός: MOB3
Ξύλινο Χειροποίητο μικρό Βαλιτσάκι-Κουμπαράς με Plexiglass με θέμα το Ουράνιο Τόξο*Ξύλινο χειροποίητο βαλιτσάκι-κουμπαράς με θέμα το ουράνιο τόξο. Είναι κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο και στην πρόσοψη έχει διάφανο plexiglass για να φαίνεται το περιεχόμενο.Το χερούλι είναι ξύλινο-σπαστό ώστε να μπαίν..
5,80€
Χωρίς ΦΠΑ:5,80€
Βαλιτσάκι-Κουμπαράς Αερόστατο Βαλιτσάκι-Κουμπαράς Αερόστατο
Νέο
Κωδικός: MOB5
Ξύλινο Χειροποίητο μικρό Βαλιτσάκι-Κουμπαράς με Plexiglass με θέμα το αερόστατο.*Ξύλινο χειροποίητο βαλιτσάκι-κουμπαράς με θέμα το αερόστατο. Είναι κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο και στην πρόσοψη έχει διάφανο plexiglass για να φαίνεται το περιεχόμενο.Το χερούλι είναι ξύλινο-σπαστό ώστε να μπαίνουν ε..
5,80€
Χωρίς ΦΠΑ:5,80€
Βαλιτσάκι-Κουμπαράς Αστροναύτης Βαλιτσάκι-Κουμπαράς Αστροναύτης
Νέο
Κωδικός: MOB6
Ξύλινο Χειροποίητο μικρό Βαλιτσάκι-Κουμπαράς με Plexiglass με θέμα το διάστημα.*Ξύλινο χειροποίητο βαλιτσάκι-κουμπαράς με θέμα το διάστημα. Είναι κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο και στην πρόσοψη έχει διάφανο plexiglass για να φαίνεται το περιεχόμενο.Το χερούλι είναι ξύλινο-σπαστό ώστε να μπαίνουν εύκ..
5,80€
Χωρίς ΦΠΑ:5,80€
Βαλιτσάκι-Κουμπαράς Χαρούμενη Ζούγκλα Βαλιτσάκι-Κουμπαράς Χαρούμενη Ζούγκλα
Νέο
Κωδικός: MOB7
Ξύλινο Χειροποίητο μικρό Βαλιτσάκι-Κουμπαράς με Plexiglass με θέμα τα ζωάκια της ζούγκλας.*Ξύλινο χειροποίητο βαλιτσάκι-κουμπαράς με θέμα τα ζωάκια της ζούγκλας. Είναι κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο και στην πρόσοψη έχει διάφανο plexiglass για να φαίνεται το περιεχόμενο.Το χερούλι είναι ξύλινο-σπαστ..
5,80€
Χωρίς ΦΠΑ:5,80€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του e-shop. Ενημερωθείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου