Μενού
Καλάθι

Ξύλινα διακοσμητικά επιτραπέζια

*Ξύλινα μικρά χειροποίητα επιτραπέζια διακοσμητικά αντικείμενα: καράβια, σπιτάκια, εκκλησάκι, σύννεφα και πολλά άλλα θέματα

"στέκονται στο ύψος τους" προορισμένα να γίνουν το αναμνηστικό μιας σημαντικής μέρας ή να κρατήσουν ευχές (σαν γούρια) για να τις

μεταφέρουν στον παραλήπτη τους.

Κωδικός: TAB1
Ξύλινο χειροποίητο επιτραπέζιο Καραβάκι σε πολλά χρώματα*Ξύλινο (mdf) χειροποίητο επιτραπέζιο διακοσμητικό καραβάκι.Ένα όμορφο motif-δώρο για καλοτυχία και καλά ξεκινήματα.Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων  αλλά μπορεί να γίνει και χρώμα επιλογής του πελάτη που δεν υπάρχει στο χρωματολόγιο μας κ..
4,30€
Χωρίς ΦΠΑ:4,30€
Κωδικός: TAB2-1
Ξύλινο χειροποίητο επιτραπέζιο Σπιτάκι με Φεγγίτη σε πολλά χρώματα*Ξύλινο (mdf) χειροποίητο επιτραπέζιο διακοσμητικό «σπιτάκι με φεγγίτη». Ένα όμορφο motif-δώρο για καλοτυχία και καλά ξεκινήματα. Είναι το μικρότερο μέγεθος από μια σειρά σπιτάκια, «τη μικρή πολιτεία».Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων&..
3,30€
Χωρίς ΦΠΑ:3,30€
Κωδικός: TAB2-2
Ξύλινο χειροποίητο επιτραπέζιο Σπιτάκι με Καπνοδόχο σε πολλά χρώματα*Ξύλινο (mdf) χειροποίητο επιτραπέζιο διακοσμητικό «σπιτάκι με καπνοδόχο». Ένα όμορφο motif-δώρο για καλοτυχία και καλά ξεκινήματα. Είναι το μεσαίο μέγεθος από μια σειρά σπιτάκια, «τη μικρή πολιτεία».Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων..
3,90€
Χωρίς ΦΠΑ:3,90€
Κωδικός: TAB2-3
Ξύλινο χειροποίητο επιτραπέζιο Σπιτάκι με Πολλά  Παράθυρα σε διάφορα χρώματα*Ξύλινο (mdf) χειροποίητο επιτραπέζιο διακοσμητικό «σπιτάκι με πολλά παράθυρα». Ένα όμορφο motif-δώρο για καλοτυχία και καλά ξεκινήματα. Είναι το μεγαλύτερο  μέγεθος από μια σειρά σπιτάκια, «τη μικρή πολιτεία».Δια..
4,60€
Χωρίς ΦΠΑ:4,60€
Κωδικός: TAB3
Τρία ξύλινα χειροποίητα επιτραπέζια μικρά   σπιτάκια (σετ) σε διαφορετικά μεγέθη και χρώματα *Σετ από τρία ξύλινα (mdf) χειροποίητα μικρά σπιτάκια. Είναι η μικρογραφία της «μικρής πολιτείας». Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων  αλλά μπορεί να γίνει και χρώμα επιλογής του πελάτ..
5,90€
Χωρίς ΦΠΑ:5,90€
Κωδικός: TAB4
Ξύλινο χειροποίητο επιτραπέζιο λευκό εκκλησάκι*Ξύλινο (mdf) χειροποίητο  λευκό εκκλησάκι.Μια μικρογραφία από ένα αγαπημένο   σύμβολο, ταυτόσημο σχεδόν με τα νησιά μας και το ελληνικό καλοκαίρι.Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 30 τεμάχια.*Τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι πλαστ..
2,90€
Χωρίς ΦΠΑ:2,90€
Κωδικός: TAB5
Ξύλινο χειροποίητο επιτραπέζιο περίτεχνο συννεφάκι σε πολλά χρώματα*Ξύλινο (mdf) χειροποίητο συννεφάκι. Ένα «δαντελωτό συννεφάκι», σύμβολο  αθωότητας και καινούργιας ζωής. Ένα υπέροχο motif για να χρησιμοποιηθεί σαν favor βάπτισης ή γούρι.Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων  αλλά μπορεί να γί..
3,20€
Χωρίς ΦΠΑ:3,20€
Κωδικός: TAB6.SX1
Ξύλινο χειροποίητο επιτραπέζιο Ακροκέραμο (σχ.1) σε πολλά χρώματα*Ξύλινο (mdf) χειροποίητο επιτραπέζιο διακοσμητικό «σαν ακροκέραμο». Ένα όμορφο motif-δώρο για καλοτυχία και καλά ξεκινήματα.Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων  αλλά μπορεί να γίνει και χρώμα επιλογής του πελάτη που δεν υπάρχει στο ..
4,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,90€
Κωδικός: TAB6.SX2
Ξύλινο χειροποίητο επιτραπέζιο ακροκέραμο (σχ.2) σε πολλά χρώματα*Ξύλινο (mdf) χειροποίητο επιτραπέζιο διακοσμητικό «σαν ακροκέραμο». Ένα όμορφο motif-δώρο για καλοτυχία και καλά ξεκινήματα.Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων  αλλά μπορεί να γίνει και χρώμα επιλογής του πελάτη που δεν υπάρχει στο ..
4,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,90€
Κωδικός: TAB6.SX3
Ξύλινο χειροποίητο επιτραπέζιο ακροκέραμο (σχ.3) σε πολλά χρώματα*Ξύλινο (mdf) χειροποίητο επιτραπέζιο διακοσμητικό «σαν ακροκέραμο». Ένα όμορφο motif-δώρο για καλοτυχία και καλά ξεκινήματα.Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων  αλλά μπορεί να γίνει και χρώμα επιλογής του πελάτη που δεν υπάρχει στο ..
4,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,90€
Κωδικός: TAB7
Ξύλινο χειροποίητο επιτραπέζιο αστεράκι με χαραγμένη τη λέξη baby ή το μονόγραμμα του παιδιού(custom) σε πολλά χρώματα*Ξύλινο (mdf) χειροποίητο αστεράκι που στέκεται. Έχει χαραγμένο το “baby”στην πρόσοψη του αλλά μπορεί να γίνει και μονόγραμμα του παιδιού (custom).Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων&nb..
3,90€
Χωρίς ΦΠΑ:3,90€
Κωδικός: TAB8
Κορώνα χειροποίητη επιτραπέζια από ξύλο σε διάφορα χρώματα και plexiglass καθρέφτη χρυσό ή ασημί*Ξύλινο (mdf) χειροποίητο επιτραπέζιο διακοσμητικό κορώνα με επικόλληση καθρέφτη plexiglass. ’Ενα εντυπωσιακό motif-δώρο για τους καλεσμένους της καρδιάς σας, ή απλά ένα στολίδι για την εκδήλωση που δεν ..
16,80€
Χωρίς ΦΠΑ:16,80€
Κωδικός: TAB9
Αστέρι χειροποίητο επιτραπέζιο από ξύλο σε διάφορα χρώματα και plexiglass καθρέφτη χρυσό ή ασημί*Ξύλινο (mdf) χειροποίητο επιτραπέζιο διακοσμητικό αστέρι  με επικόλληση καθρέφτη plexiglass.’Ενα εντυπωσιακό motif-δώρο για τους καλεσμένους της καρδιάς σας, ή απλά ένα στολίδι για την εκδήλωση που..
16,80€
Χωρίς ΦΠΑ:16,80€
Κωδικός: TAB10
Ξύλινα χειροποίητα επιτραπέζια μονογράμματα με χρυσό plexiglass καθρέφτη*Ξύλινα (mdf) χειροποίητα  επιτραπέζια γράμματα που στέκονται   με επικόλληση χρυσό  καθρέφτη plexiglass. Μια πολύ εντυπωσιακή  και αριστοκρατική πρόταση για  να παρουσιαστεί το όνομα του παιδιού σ..
19,80€
Χωρίς ΦΠΑ:19,80€
Κωδικός: TAB11
Ξύλινα χειροποίητα επιτραπέζια μονογράμματα με ασημί plexiglass καθρέφτη*Ξύλινα (mdf) χειροποίητα  επιτραπέζια γράμματα που στέκονται   με επικόλληση ασημί καθρέφτη plexiglass. Μια πολύ εντυπωσιακή  και αριστοκρατική πρόταση για  να παρουσιαστεί το όνομα του παιδιού στο τρα..
19,80€
Χωρίς ΦΠΑ:19,80€
Εμφάνιση 1 έως 15 από 15 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του e-shop. Ενημερωθείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου