Μενού
Καλάθι

Ξύλινα Τροχήλατα

*Ξύλινα χειροποίητα τροχήλατα σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Πολλά διαφορετικά θέματα φορούν τα ροδάκια τους και γίνονται ένα όμορφο διακοσμητικό αντικείμενο: τροπικό νησί, ζωάκια της ζούγκλας, δεινοσαυράκια, τσίρκο, φαλαινίτσες, ρομποτάκια κι ό,τι  άλλο μας ζητηθεί μεταμορφώνεται σε μια τροχήλατη φιγούρα!

*Η δημιουργία θεμάτων στα τροχήλατα έχει γίνει για να διευκολύνει την επιλογή ανάλογα με την περίσταση, π.χ θεματική βάπτιση, δωράκια

για party κλπ. Μπορεί όμως κανείς να επιλέξει οποιαδήποτε φιγούρα από όποιο θέμα θέλει και να κάνει τη δική του σύνθεση κρατώντας

την ελάχιστη παραγγελία στα τεμάχια και στο χρώμα.

Κωδικός: RD01
Ξύλινα χειροποίητα τροχήλατα σε πολλά χρώματα με θέμα το Τροπικό νησί: Ανανάς, Παπαγάλος, Flamingo, Τροπικό νησί, Tucan*Ξύλινα χειροποίητα(mdf)τροχήλατα με θέμα το τροπικό νησί.Υπάρχουν πέντε διαφορετικά σχέδια που συνθέτουν μια ενότητα:τροπικό νησί,ανανάς,παπαγάλος,flamingo,tucan.Διατίθενται σε ..
4,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,90€
Κωδικός: RD02
Ξύλινα χειροποίητα τροχήλατα σε πολλά χρώματα με θέμα το Τσίρκο: Mαιμού με ομπρέλα,Φώκια με μπάλα, Ελεφαντάκι που σηκώνεται, Λιοντάρι στη στεφάνη, Σκηνούλα τσίρκου*Ξύλινα χειροποίητα (mdf) τροχήλατα με θέμα το τσίρκο.Υπάρχουν πέντε διαφορετικά σχέδια που συνθέτουν μια ενότητα: σκηνούλα τσίρκου, μαι..
4,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,90€
Κωδικός: RD03
Ξύλινα χειροποίητα τροχήλατα σε πολλά χρώματα με θέμα τους δεινόσαυρους: Δεινόσαυρος με οδοντωτή πλάτη, Δεινόσαυρος με μακρύ λαιμό, Δεινόσαυρος μονόκερος*Ξύλινα χειροποίητα (mdf) τροχήλατα με θέμα τους  δεινόσαυρους.Υπάρχουν τρία διαφορετικά σχέδια που συνθέτουν μια ενότητα: ο δεινόσαυρος με τ..
4,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,90€
Κωδικός: RD04
Ξύλινα χειροποίητα τροχήλατα Ζωάκια σε πολλά χρώματα: Καμηλοπάρδαλη, Λιονταράκι, Ελέφαντες (2 σχέδια), Παπάκι, Σαλιγκάρι, Αρνάκι, Κοτούλα, Γουρουνάκι, Σκίουρος*Ξύλινα χειροποίητα (mdf) τροχήλατα με θέμα τα ζωάκια.Υπάρχουν  δέκα διαφορετικά σχέδια που συνθέτουν μια ενότητα: ελεφαντάκια σε δύο σ..
4,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,90€
Κωδικός: RD05
Ξύλινα χειροποίητα τροχήλατα σε πολλά χρώματα με θέμα τη Φάλαινα*Ξύλινα χειροποίητα (mdf) τροχήλατα με θέμα τη φαλαινίτσα.Διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων αλλά μπορεί να γίνει και χρώμα επιλογής του πελάτη που δεν υπάρχει στο χρωματολόγιο μας κατόπιν συνεννόησης. Σε αυτή την περίπτωση το τελικ..
4,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,90€
Κωδικός: RD06
Ξύλινα χειροποίητα τροχήλατα σε πολλά χρώματα με θέμα το Λάμα*Ξύλινα χειροποίητα (mdf) τροχήλατα με θέμα το λάμα.Διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων αλλά μπορεί να γίνει και χρώμα επιλογής του πελάτη που δεν υπάρχει στο χρωματολόγιο μας κατόπιν συνεννόησης. Σε αυτή την περίπτωση το τελικό κοστολό..
4,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,90€
Κωδικός: RD07
Ξύλινα χειροποίητα τροχήλατα σε πολλά χρώματα με θέμα Αυτοκινητάκια και Μεταφορικά μέσα: Σκαραβαίος, Λεωφορείο, Αγωνιστικό, Ποδήλατο, Τραίνο, Vespa, Deuxcheveaux, Φορτηγό, Πατωγατζίδικο*Ξύλινα χειροποίητα (mdf) τροχήλατα με θέμα αυτοκινητάκια και μεταφορικά μέσα.Υπάρχουν εννέα διαφορετικά σχέδια πο..
4,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,90€
Κωδικός: RD08
Ξύλινα χειροποίητα τροχήλατα σε πολλά χρώματα με θέμα τα Ζώα της Ζούγκλας: Καμηλοπάρδαλη, Λιοντάρι,Tucan, Ελέφαντας*Ξύλινα χειροποίητα (mdf) τροχήλατα με θέμα τα ζωάκια της ζούγκλας.Υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά σχέδια που συνθέτουν μια ενότητα:  λιοντάρι, καμηλοπάρδαλη, ελέφαντας, tucan.Διατίθ..
4,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,90€
Κωδικός: RD09
Ξύλινα χειροποίητα τροχήλατα Καραβάκια σε πολλά χρώματα*Ξύλινα χειροποίητα (mdf) τροχήλατα με θέμα το καραβάκι.Διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων αλλά μπορεί να γίνει και χρώμα επιλογής του πελάτη που δεν υπάρχει στο χρωματολόγιο μας κατόπιν συνεννόησης. Σε αυτή την περίπτωση το τελικό κοστολόγι..
4,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,90€
Κωδικός: RD010
Ξύλινα χειροποίητα τροχήλατα με θέμα τη Γοργόνα σε πολλά χρώματα*Ξύλινα χειροποίητα (mdf) τροχήλατα με θέμα τη γοργόνα.Διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων αλλά μπορεί να γίνει και χρώμα επιλογής του πελάτη που δεν υπάρχει στο χρωματολόγιο μας κατόπιν συνεννόησης. Σε αυτή την περίπτωση το τελικό κ..
4,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,90€
Κωδικός: RD011
Ξύλινα χειροποίητα τροχήλατα με θέμα τον Κύκνο σε πολλά χρώματα*Ξύλινα χειροποίητα (mdf) τροχήλατα με θέμα τον κύκνο.Διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων αλλά μπορεί να γίνει και χρώμα επιλογής του πελάτη που δεν υπάρχει στο χρωματολόγιο μας κατόπιν συνεννόησης. Σε αυτή την περίπτωση το τελικό κοσ..
4,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,90€
Κωδικός: RD012
Ξύλινα χειροποίητα τροχήλατα με θέμα το Διάστημα σε πολλά χρώματα: Αστροναύτης, Πύραυλος*Ξύλινα χειροποίητα (mdf) τροχήλατα με θέμα το διάστημα.Υπάρχουν δύο διαφορετικά σχέδια που συνθέτουν μια ενότητα: ο αστροναύτης και ο πύραυλος. Διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων αλλά μπορεί να γίνει και χρώμα επ..
4,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,90€
Κωδικός: RD013
Ξύλινα χειροποίητα τροχήλατα Ρομπότ σε πολλά χρώματα: Πλατυκέφαλος, Αριανός, Με δύο κεραίες, Αστεράτος, Αγριωπός, Με μία κεραία*Ξύλινα χειροποίητα (mdf) τροχήλατα με θέμα τα ρομπότ.Υπάρχουν έξι  διαφορετικά σχέδια που συνθέτουν μια ενότητα: ο πλατυκέφαλος, με μια κεραία, αγριωπός, αριανός, με ..
4,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,90€
Κωδικός: RD014
Ξύλινα χειροποίητα τροχήλατα Αλογάκια Carousel σε πολλά χρώματα*Ξύλινα χειροποίητα (mdf) τροχήλατα με θέμα το αλογάκι carousel.Διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων αλλά μπορεί να γίνει και χρώμα επιλογής του πελάτη που δεν υπάρχει στο χρωματολόγιο μας κατόπιν συνεννόησης. Σε αυτή την περίπτωση το ..
4,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,90€
Κωδικός: RD015
Ξύλινα χειροποίητα τροχήλατα Αλογάκια Carousel Nτεκαπέ*Ξύλινα χειροποίητα τροχήλατα  από κόντρα πλακέ θαλάσσης  βαμμένα λευκά ντεκαπέ με θέμα το αλογάκι carousel.Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 30 τεμάχια .*Η δημιουργία  θεμάτων στα τροχήλατα έχει γίνει για να διευκολύνει την ε..
5,60€
Χωρίς ΦΠΑ:5,60€
Κωδικός: RD016
Ξύλινα χειροποίητα τροχήλατα σε Πολλά Σχέδια Ντεκαπέ*Ξύλινα χειροποίητα τροχήλατα  από κόντρα πλακέ θαλάσσης  βαμμένα λευκά ντεκαπέ.Όλα μας τα σχέδια σε τροχήλατα μπορούν να γίνουν με αυτό το υλικό και αυτή την επεξεργασία. Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 30 τεμάχια .*Η δημιουρ..
5,60€
Χωρίς ΦΠΑ:5,60€
Εμφάνιση 1 έως 16 από 16 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του e-shop. Ενημερωθείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου