Μενού
Καλάθι

Ξύλινα Κουτάκια για Μπομπονιέρες

*Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε  ξύλινα μοναδικά favors  γάμων, βαπτίσεων και άλλων ιδιαίτερων περιστάσεων. Για κάθε μεγάλο κουτί μας 

υπάρχει η αντίστοιχη πρόταση  μας για μικρό κουτάκι ή άλλο στοιχείο για μπομπονιέρα ή special gift  για κάποιους καλεσμένους σας.

Προσαρμόζουμε τα σχέδια μας  στις ανάγκες της δικής σας  επιλογής  κι είμαστε πρόθυμοι να υλοποιήσουμε τις προτάσεις σας.

Κωδικός: FAV46
Ξύλινο χειροποίητο κουτάκι μασίφ λαγουδάκι με λούτρινη ουρίτσα*Ξύλινο (mdf)χειροποίητο κουτάκι λαγουδάκι   με καπάκι ανοιγόμενο με γκαβιλίτσα και λούτρινη  λευκή ουρίτσα.Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων  αλλά μπορεί να γίνει και χρώμα επιλογής του πελάτη που δεν υπάρχει στο χρωμα..
5,50€
Χωρίς ΦΠΑ:5,50€
Κωδικός: FAV47
Ξύλινο χειροποίητο κουτάκι μασίφ καραβάκι origami*Ξύλινο (mdf)χειροποίητο κουτάκι καραβάκι με καπάκι ανοιγόμενο με γκαβιλίτσα και χαραγμένη επιφάνεια σε σχέδιο origami.Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων  αλλά μπορεί να γίνει και χρώμα επιλογής του πελάτη που δεν υπάρχει στο χρωματολόγιο μας κατόπ..
5,50€
Χωρίς ΦΠΑ:5,50€
Κωδικός: FAV49
Ξύλινο χειροποίητο ανοικτό κουτάκι (μολυβοθήκη) λαγουδάκι με μεγάλα αυτιά*Ξύλινο (mdf) χειροποίητο   κουτάκι ανοικτό λαγουδάκι.Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων  αλλά μπορεί να γίνει και χρώμα επιλογής του πελάτη που δεν υπάρχει στο χρωματολόγιο μας κατόπιν συνεννόησης.Σε αυτή την περί..
6,30€
Χωρίς ΦΠΑ:6,30€
Κωδικός: FAV45
Ξύλινο χειροποίητο κουτάκι μασίφ καρδούλα με διάτρητο μονόγραμμα(προαιρετικά)*Ξύλινο (mdf) χειροποίητο κουτάκι καρδούλα  με καπάκι ανοιγόμενο με γκαβιλίτσα.Μπορεί να γίνει   διάτρητο μονόγραμμα  επιλογής(custom).Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων  αλλά μπορεί να γίνει και χρώμ..
4,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,90€
Κωδικός: FAV44
Ξύλινο χειροποίητο τετράγωνο κουτάκι μασίφ με μονόγραμμα από χρυσό plexiglass καθρέφτη*Ξύλινο(mdf)χειροποίητο κουτάκι τετράγωνο μασίφ  με καπάκι πατούρας και επικόλληση μονόγραμμα επιλογής από χρυσό plexiglass καθρέφτη.Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων  αλλά μπορεί να γίνει και χρώμα επιλογ..
6,10€
Χωρίς ΦΠΑ:6,10€
Κωδικός: FAV48
Ξύλινο δίχρωμο  χειροποίητο πολυγωνικό κουτάκι σκηνή τσίρκου με ξύλινο σημαιάκι*Ξύλινο (mdf) κουτάκι –σκηνή  τσίρκου-εξάγωνο με σημαιούλα στο καπάκι.Tο κουτί  βάφεται  δίχρωμο η μονόχρωμο.Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων.Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι  30 τεμάχια και ..
11,80€
Χωρίς ΦΠΑ:11,80€
Κωδικός: FAV1
Ξύλινο χειροποίητο δίχρωμο κουτάκι κύβος με χερούλι καραβάκι origami ή άλλο θέμα επιλογής*Ξύλινο(mdf)χειροποίητο κουτάκι κύβος με καπάκι πατούρας και  χερούλι καραβάκι.Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων  αλλά μπορεί να γίνει και χρώμα επιλογής του πελάτη που δεν υπάρχει στο χρωματολόγιο μας ..
5,60€
Χωρίς ΦΠΑ:5,60€
Κωδικός: FAV2
Ξύλινο χειροποίητο στρογγυλό κουτάκι μασίφ με χερούλι λαγουδάκι ή άλλο θέμα επιλογής*Ξύλινο (mdf) χειροποίητο κουτάκι στρογγυλό  μασίφ με καπάκι πατούρας και χερούλι λαγουδάκι.Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων  αλλά μπορεί να γίνει και χρώμα επιλογής του πελάτη που δεν υπάρχει στο χρωματολό..
6,90€
Χωρίς ΦΠΑ:6,90€
Κωδικός: FAV3
Ξύλινο χειροποίητο στρογγυλό κουτάκι μασίφ με χερούλι αστεράκι *Ξύλινο (mdf) χειροποίητο κουτάκι στρογγυλό  μασίφ με καπάκι πατούρας και  χερούλι αστεράκι.Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων  αλλά μπορεί να γίνει και χρώμα επιλογής του πελάτη που δεν υπάρχει στο χρωματολόγιο μας κατ..
6,90€
Χωρίς ΦΠΑ:6,90€
Κωδικός: FAV4
Ξύλινο χειροποίητο τετράγωνο κουτάκι μασίφ με χερούλι κορώνα *Ξύλινο(mdf)χειροποίητο κουτάκι τετράγωνο μασίφ  με καπάκι πατούρας και  χερούλι κορώνα.Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων  αλλά μπορεί να γίνει και χρώμα επιλογής του πελάτη που δεν υπάρχει στο χρωματολόγιο μας κατόπιν σ..
5,60€
Χωρίς ΦΠΑ:5,60€
Κωδικός: FAV5
Χειροποίητο τετράγωνο κουτάκι από μασίφ ξύλο βαμμένο λευκό ντεκαπέ*Ξύλινο χειροποίητο κουτάκι από μασίφ ξύλο πεύκου και καπάκι πατούρας από κόντρα πλακέ θαλάσσης βαμμένο λευκό ντεκαπέ.Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι τα 30 τεμάχια.*Το ντεκαπάρισμα χρώματος γίνεται στο χέρι και είναι μοναδικό γ..
4,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,90€
Κωδικός: FAV6
Ξύλινο χειροποίητο οβάλ κουτάκι μασίφ με μονόγραμμα από χρυσό plexiglass καθρέφτη*Ξύλινο (mdf) χειροποίητο κουτάκι οβάλ με καπάκι ανοιγόμενο με γκαβιλίτσα και μονόγραμμα  επιλογής από χρυσό plexiglass καθρέφτη.Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων  αλλά μπορεί να γίνει και χρώμα επιλογής του πε..
5,60€
Χωρίς ΦΠΑ:5,60€
Κωδικός: FAV7
Ξύλινο χειροποίητο τετράγωνο κουτάκι vintage ντεκαπέ με χερούλι αστεράκι*Ξύλινο χειροποίητο κουτάκι τετράγωνο από κόντρα πλακέ βαμμένο λευκό vintage ντεκαπέ με χερούλι αστεράκι.Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι τα 30 τεμάχια.*Το ντεκαπάρισμα χρώματος γίνεται στο χέρι και είναι μοναδικό για κάθε..
5,60€
Χωρίς ΦΠΑ:5,60€
Κωδικός: FAV8
Ξύλινο χειροποίητο κουτάκι κύβος με χρυσό plexiglass καπάκι και μονόγραμμα*Ξύλινο (mdf) χειροποίητο κουτάκι κύβος με καπάκι ξύλινο και επικόλληση καθρέφτη από χρυσό plexiglass και χρυσό μονόγραμμα επιλογής.Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων  αλλά μπορεί να γίνει και χρώμα επιλογής του πελάτη που ..
6,90€
Χωρίς ΦΠΑ:6,90€
Κωδικός: FAV9
Ξύλινο χειροποίητο οβάλ κουτάκι μασίφ με διάτρητο μονόγραμμα*Ξύλινο (mdf) χειροποίητο κουτάκι οβάλ με καπάκι ανοιγόμενο με γκαβιλίτσα και  διάτρητο μονόγραμμα  επιλογής. Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων  αλλά μπορεί να γίνει και χρώμα επιλογής του πελάτη που δεν υπάρχει στο χρωμα..
5,60€
Χωρίς ΦΠΑ:5,60€
Κωδικός: FAV10
Ξύλινο χειροποίητο τετράγωνο κουτάκι vintage ντεκαπέ*Ξύλινο χειροποίητο κουτάκι τετράγωνο από κόντρα πλακέ βαμμένο λευκό vintage ντεκαπέ.Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι τα 30 τεμάχια.*Το ντεκαπάρισμα χρώματος γίνεται στο χέρι και είναι μοναδικό για κάθε προϊόν.*Τα χρώματα που χρησιμοποιούμε ε..
4,60€
Χωρίς ΦΠΑ:4,60€
Εμφάνιση 1 έως 16 από 49 (4 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του e-shop. Ενημερωθείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου