Μενού
Καλάθι

Ξύλινα Παιδικά Καρεκλάκια

*Ξύλινα χειροποίητα παιδικά καρεκλάκια. Με διάτρητο το όνομα του παιδιού στην πλάτη του καθίσματος και με επιλογή από πολλά χρώματα ή στη φυσική απόχρωση του ξύλου ή ντεκαπέ γίνονται το πιο όμορφο και πρακτικό προσωποποιημένο δώρο!

Κωδικός: CH01
Ξύλινο χειροποίητο παιδικό καρεκλάκι με διάτρητο το όνομα του παιδιού σε πολλά χρώματα επιλογής*Ξύλινο (mdf) διακοσμητικό  παιδικό  καρεκλάκι με διάτρητο το όνομα του παιδιού στην πλάτη  του καθίσματος. Διατίθεται σε μια ποικιλία χρωμάτων. Ένα προσωποποιημένο δώρο που θα ενθουσιάσει ..
55,00€
Χωρίς ΦΠΑ:55,00€
Κωδικός: CH02
Ξύλινο χειροποίητο παιδικό καρεκλάκι από κόντρα πλακέ θαλάσσης σε φυσική απόχρωση με διάτρητο το όνομα του παιδιού (customized).*Ξύλινο διακοσμητικό παιδικό καρεκλάκι από κόντρα πλακέ θαλάσσης σε φυσική απόχρωση. Μπορεί  να γίνει και με διάτρητο  το όνομα του παιδιού  στην πλάτη του ..
45,00€
Χωρίς ΦΠΑ:45,00€
Κωδικός: CH03
Ξύλινο χειροποίητο παιδικό καρεκλάκι από κόντρα πλακέ θαλάσσης ντεκαπέ με διάτρητο το όνομα του παιδιού (customized)*Ξύλινο διακοσμητικό παιδικό  καρεκλάκι  από  κόντρα πλακέ  θαλάσσης βαμμένο λευκό ντεκαπέ. Μπορεί  να γίνει και με διάτρητο  το όνομα του παιδιού  ..
52,00€
Χωρίς ΦΠΑ:52,00€
Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του e-shop. Ενημερωθείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου