Μενού
Καλάθι

Κουτάκια-φυλακτά από ξύλο και plexiglass

Γούρια Ξύλινα Χειροποίητα Σχηματικά Κουτάκια (Ρόδι, Σπίτι, Αστέρι, Μάτι) με χρυσό plexiglass καθρέφτη  που κρύβουν στο εσωτερικό τους το motif της καινούργιας χρονιάς.

*Τα κουτιά ήταν και είναι πάντα  ένα αγαπημένο θέμα σχεδιασμού για μας. Ένα κουτί είναι προορισμένο να φυλάξει κάτι, να το προστατέψει από τη φθορά του χρόνου ενώ ταυτόχρονα είναι ένα διακοσμητικό αντικείμενο.

Αυτά τα μικρά σχηματικά κουτάκια από ξύλο και  χρυσό plexiglass καθρέφτη κρύβουν μέσα τους το motif της καινούργιας χρονιάς και προσφέρονται σαν γούρι-φυλακτό.

Με επιλογή από τέσσερα διαφορετικά σχέδια (ρόδι, αστέρι, σπίτι, μάτι) και τρία χρώματα, σε προσεγμένη συσκευασία, αυτά τα κουτάκια –φυλακτά είναι η πρόταση μας για ένα όμορφο και τρυφερό δώρο σαν ευχή για την καινούργια χρονιά.

Κουτάκι-φυλακτό Ρόδι Κουτάκι-φυλακτό Ρόδι
Νέο
Κωδικός: GRE-EPI1
Γούρι ξύλινο χειροποίητο κουτάκι σε σχήμα ροδιού σε διαφορετικά χρώματα  με χρυσό plexiglass καθρέφτη σε προσεγμένη συσκευασία δώρου.*Ξύλινο (mdf) χειροποίητο γούρι κουτάκι σε σχήμα ροδιού με καπάκι από plexiglass χρυσό καθρέφτη και το motif της νέας χρονιάς στο εσωτερικό του. . Διατίθετα..
17,40€
Χωρίς ΦΠΑ:17,40€
Κουτάκι-φυλακτό Σπίτι Κουτάκι-φυλακτό Σπίτι
Νέο
Κωδικός: GRE-EPI2
Γούρι ξύλινο χειροποίητο κουτάκι σε σχήμα σπιτιού σε διαφορετικά χρώματα  με χρυσό plexiglass καθρέφτη σε προσεγμένη συσκευασία δώρου.*Ξύλινο (mdf) χειροποίητο γούρι κουτάκι σε σχήμα σπιτιού με καπάκι από plexiglass χρυσό καθρέφτη και το motif της νέας χρονιάς στο εσωτερικό του. . Διατίθε..
17,40€
Χωρίς ΦΠΑ:17,40€
Κουτάκι-φυλακτό Μάτι Κουτάκι-φυλακτό Μάτι
Νέο
Κωδικός: GRE-EPI3
Γούρι ξύλινο χειροποίητο κουτάκι σε σχήμα ματιού σε διαφορετικά χρώματα  με χρυσό plexiglass καθρέφτη σε προσεγμένη συσκευασία δώρου.*Ξύλινο (mdf) χειροποίητο γούρι κουτάκι σε σχήμα ματιού με  plexiglass χρυσό καθρέφτη και το motif της νέας χρονιάς στο εσωτερικό του. . Διατίθεται σε ..
17,40€
Χωρίς ΦΠΑ:17,40€
Κουτάκι-φυλακτό Αστέρι Κουτάκι-φυλακτό Αστέρι
Νέο
Κωδικός: GRE-EPI4
Γούρι ξύλινο χειροποίητο κουτάκι σε σχήμα αστεριού  σε διαφορετικά χρώματα  με καπάκι από  χρυσό plexiglass καθρέφτη σε προσεγμένη συσκευασία δώρου.*Ξύλινο (mdf) χειροποίητο γούρι κουτάκι σε σχήμα αστεριού  με καπάκι από   plexiglass χρυσό καθρέφτη και το motif της νέα..
17,40€
Χωρίς ΦΠΑ:17,40€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του e-shop. Ενημερωθείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου