Μενού
Καλάθι

Επιτοίχια Ξύλινα Χειροποίητα Διακοσμητικά Γούρια

Ξύλινα Χειροποίητα Μεγάλα Διακοσμητικά Γούρια Τοίχου με Διάτρητες Ευχές και Μηνύματα σε χρώματα επιλογής και όμορφη συσκευασία για Δώρο.


*Ξύλινα χειροποίητα  μεγάλα κρεμαστά διακοσμητικά  γούρια : περίτεχνα μάτια, ρόδια, ουράνιο τόξο με διάτρητες  ευχές για Υγεία, Ελευθερία, Ευημερία και με τη φράση: «αγάπη να χεις πάντοτε, μάτι να μη σε πιάνει». Στολισμένα με πολλά συμβολικά διακοσμητικά στοιχεία διατίθενται σε μια ποικιλία ξεχωριστών  χρωμάτων. Προσφέρονται για δώρο σε όμορφο σκληρόδετο κουτί με ξύλινο logo της D+A Crafts και γιορτινή διακόσμηση.

Μάτι σχηματικό με διάτρητες ευχές και κομποσκοίνι με συμβολικά διακοσμητικά στοιχεία Μάτι σχηματικό με διάτρητες ευχές και κομποσκοίνι με συμβολικά διακοσμητικά στοιχεία
Νέο
Κωδικός: GRE-T1
Χειροποίητο Ξύλινο  Μεγάλο Επιτοίχιο Γούρι  Περίτεχνο Μάτι σχηματικό με διάτρητες ευχές και στολισμό από δερμάτινο κορδόνι και πολύχρωμα νήματα με συμβολικά διακοσμητικά στοιχεία.*Ξύλινο(mdf) χειροποίητο μεγάλο κρεμαστό γούρι τοίχου Μάτι με διάτρητη μια διαχρονική ευχή: «Αγάπη να χεις πάν..
38,50€
Χωρίς ΦΠΑ:38,50€
Μάτι-καδράκι με διάτρητες ευχές και διπλό  κομποσκοίνι με συμβολικά διακοσμητικά στοιχεία Μάτι-καδράκι με διάτρητες ευχές και διπλό  κομποσκοίνι με συμβολικά διακοσμητικά στοιχεία
Νέο
Κωδικός: GRE-T2
Χειροποίητο Ξύλινο  Μεγάλο Επιτοίχιο Γούρι  μοντέρνο  Μάτι –καδράκι  με διάτρητες ευχές και στολισμό από δερμάτινο κορδόνι και πολύχρωμα νήματα με συμβολικά διακοσμητικά στοιχεία.*Ξύλινο(mdf) χειροποίητο μεγάλο κρεμαστό γούρι τοίχου μοντέρνο Μάτι σε καδράκι  με διάτρητη μια..
38,50€
Χωρίς ΦΠΑ:38,50€
Ρόδι περίτεχνο (σπείρα) με διάτρητες ευχές και κρεμαστό χρυσό αστέρι Ρόδι περίτεχνο (σπείρα) με διάτρητες ευχές και κρεμαστό χρυσό αστέρι
Νέο
Κωδικός: GRE-T3
Χειροποίητο Ξύλινο  Μεγάλο Επιτοίχιο Γούρι  Ρόδι Περίτεχνο (σπείρα) με διάτρητες ευχές για Υγεία-Ελευθερία-Ευημερία* Ξύλινο(mdf) χειροποίητο μεγάλο κρεμαστό γούρι τοίχου ρόδι περίτεχνο σαν σπείρα που συμβολίζει τη συνέχεια του χρόνου, την εξέλιξη της ζωής καθώς και την επιστροφή στο σοφό ..
22,30€
Χωρίς ΦΠΑ:22,30€
Ουράνιο Τόξο  με διάτρητες ευχές και κρεμαστό μεγάλο αστέρι Ουράνιο Τόξο  με διάτρητες ευχές και κρεμαστό μεγάλο αστέρι
Νέο
Κωδικός: GRE-T4
Χειροποίητο Ξύλινο  Μεγάλο Επιτοίχιο Γούρι Ουράνιο Τόξο με διάτρητες ευχές για Υγεία-Ελευθερία-Ευημερία*Ξύλινο(mdf) χειροποίητο μεγάλο κρεμαστό γούρι τοίχου ουράνιο τόξο. Έχει διάτρητες τις ευχές: Υγεία, Ελευθερία, Ευημερία και κρεμαστό ξύλινο αστέρι  με τον καινούργιο χρόνο.. Διατίθεται ..
24,80€
Χωρίς ΦΠΑ:24,80€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του e-shop. Ενημερωθείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου