Μενού
Καλάθι

ΔΩΡΑ-Plexiglass pop-art Φωτιστικά

Μοντέρνα pop-art  επιτραπέζια φωτιστικά  από  plexiglass και φυσικό  ξύλο με πολλά διάτρητα σχέδια και χρώματα.


*Μοντέρνα pop-art επιτραπέζια διακοσμητικά φωτιστικά από  χρωματιστό plexiglass και φυσικό ξύλο.

Με επιλογή από δέκα διαφορετικά θέματα και μια ποικιλία χρωμάτων μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε χώρο και να γίνουν η πιο μοντέρνα επιλογή δώρου για κάθε ηλικία ή περίσταση.

Ο φωτισμός τους είναι λεντοταινίας 12V  με μεγάλη διάρκεια ζωής.

YES Plexiglass Pop-Art φωτιστικό YES Plexiglass Pop-Art φωτιστικό
Νέο
Κωδικός: LDP-1
Επιτραπέζιο διακοσμητικό φωτιστικό από χρωματιστό plexiglass σε ξύλινο πλαίσιο  με διάτρητο φωτεινό YES.*Μοντέρνο επιτραπέζιο διακοσμητικό φωτιστικό από plexiglass και φυσικό  ξύλο με διάτρητη τη λέξη YES.Μια φωτεινή επιλογή δώρου που ταιριάζει σε κάθε ηλικία, χώρο ή περίσταση.. Διαλέξτε&..
48,00€
Χωρίς ΦΠΑ:48,00€
LOVE Plexiglass Pop-Art φωτιστικό LOVE Plexiglass Pop-Art φωτιστικό
Νέο
Κωδικός: LDP-2
Επιτραπέζιο διακοσμητικό φωτιστικό από χρωματιστό plexiglass σε ξύλινο πλαίσιο  με διάτρητο φωτεινό LOVE*Μοντέρνο επιτραπέζιο διακοσμητικό φωτιστικό από plexiglass και φυσικό  ξύλο με διάτρητη τη λέξη LOVE.Μια φωτεινή επιλογή δώρου που ταιριάζει σε κάθε ηλικία, χώρο ή περίσταση.. Διαλέξτε..
48,00€
Χωρίς ΦΠΑ:48,00€
ΚΑΡΑΒΑΚΙ Plexiglass Pop-Art φωτιστικό ΚΑΡΑΒΑΚΙ Plexiglass Pop-Art φωτιστικό
Νέο
Κωδικός: LDP-3
Επιτραπέζιο διακοσμητικό φωτιστικό από χρωματιστό plexiglass σε ξύλινο πλαίσιο  με διάτρητο φωτεινό καραβάκι.*Μοντέρνο επιτραπέζιο διακοσμητικό φωτιστικό από plexiglass και φυσικό  ξύλο με διάτρητo καραβάκι.Μια φωτεινή επιλογή δώρου που ταιριάζει σε κάθε ηλικία, χώρο ή περίσταση.. Διαλέξτ..
48,00€
Χωρίς ΦΠΑ:48,00€
Ανθρωπάκι Plexiglass Pop-Art φωτιστικό Ανθρωπάκι Plexiglass Pop-Art φωτιστικό
Νέο
Κωδικός: LDP-4
Επιτραπέζιο διακοσμητικό φωτιστικό από χρωματιστό plexiglass σε ξύλινο πλαίσιο  με διάτρητο φωτεινό ανθρωπάκι.*Μοντέρνο επιτραπέζιο διακοσμητικό φωτιστικό από plexiglass και φυσικό  ξύλο με διάτρητο ανθρωπάκι.Μια φωτεινή επιλογή δώρου που ταιριάζει σε κάθε ηλικία, χώρο ή περίσταση.. Διαλέ..
48,00€
Χωρίς ΦΠΑ:48,00€
Like Plexiglass Pop-Art φωτιστικό Like Plexiglass Pop-Art φωτιστικό
Νέο
Κωδικός: LDP-5
*Μοντέρνο επιτραπέζιο διακοσμητικό φωτιστικό από plexiglass και φυσικό  ξύλο με διάτρητo like.Μια φωτεινή επιλογή δώρου που ταιριάζει σε κάθε ηλικία, χώρο ή περίσταση.. Διαλέξτε  ανάμεσα σε διάφορα χρώματα plexiglass αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο.O φωτισμός του είναι λεντοταινίας 12V ..
48,00€
Χωρίς ΦΠΑ:48,00€
Smiley Face Plexiglass Pop-Art φωτιστικό Smiley Face Plexiglass Pop-Art φωτιστικό
Νέο
Κωδικός: LDP-6
Επιτραπέζιο διακοσμητικό φωτιστικό από χρωματιστό plexiglass σε ξύλινο πλαίσιο  με διάτρητο φωτεινό smiley face*Μοντέρνο επιτραπέζιο διακοσμητικό φωτιστικό από plexiglass και φυσικό  ξύλο με διάτρητo smiley faceΜια φωτεινή επιλογή δώρου που ταιριάζει σε κάθε ηλικία, χώρο ή περίσταση.. Δια..
48,00€
Χωρίς ΦΠΑ:48,00€
Little Ghost Plexiglass Pop-Art φωτιστικό Little Ghost Plexiglass Pop-Art φωτιστικό
Νέο
Κωδικός: LDP-7
Επιτραπέζιο διακοσμητικό φωτιστικό από χρωματιστό plexiglass σε ξύλινο πλαίσιο  με διάτρητο φωτεινό φαντασματάκι.*Μοντέρνο επιτραπέζιο διακοσμητικό φωτιστικό από plexiglass και φυσικό  ξύλο με διάτρητo φαντασματάκι.Μια φωτεινή επιλογή δώρου που ταιριάζει σε κάθε ηλικία, χώρο ή περίσταση....
48,00€
Χωρίς ΦΠΑ:48,00€
Polar Bear Plexiglass Pop-Art φωτιστικό Polar Bear Plexiglass Pop-Art φωτιστικό
Νέο
Κωδικός: LDP-8
Επιτραπέζιο διακοσμητικό φωτιστικό από χρωματιστό plexiglass σε ξύλινο πλαίσιο  με διάτρητο φωτεινή αρκούδα με το μικρό της*Μοντέρνο επιτραπέζιο διακοσμητικό φωτιστικό από plexiglass και φυσικό  ξύλο με διάτρητη  πολική αρκούδα με το μικρό της.Μια φωτεινή επιλογή δώρου που ταιριάζει ..
48,00€
Χωρίς ΦΠΑ:48,00€
SMILE-Plexiglass Pop-art φωτιστικό SMILE-Plexiglass Pop-art φωτιστικό
Νέο
Κωδικός: LDP-9
Επιτραπέζιο διακοσμητικό φωτιστικό από χρωματιστό plexiglass σε ξύλινο πλαίσιο  με διάτρητο φωτεινό SMILE.*Μοντέρνο επιτραπέζιο διακοσμητικό φωτιστικό από plexiglass και φυσικό  ξύλο με διάτρητη τη λέξη  SMILE.Μια φωτεινή επιλογή δώρου που ταιριάζει σε κάθε ηλικία, χώρο ή περίσταση....
48,00€
Χωρίς ΦΠΑ:48,00€
ΒΑΤΜΑΝ -Plexiglass Pop-art φωτιστικό ΒΑΤΜΑΝ -Plexiglass Pop-art φωτιστικό
Νέο
Κωδικός: LDP-10
Επιτραπέζιο διακοσμητικό φωτιστικό από χρωματιστό plexiglass σε ξύλινο πλαίσιο  με διάτρητο φωτεινό το σήμα του Batman.*Μοντέρνο επιτραπέζιο διακοσμητικό φωτιστικό από plexiglass και φυσικό  ξύλο με διάτρητη το σήμα του Batman.  Μια φωτεινή επιλογή δώρου που ταιριάζει σε κάθε ηλικία,..
48,00€
Χωρίς ΦΠΑ:48,00€
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του e-shop. Ενημερωθείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου