Μενού
Καλάθι

ΔΩΡΑ-Ξύλινες Διακοσμητικές Κρεμάστρες Τοίχου-Ολυμπιακά Αθλήματα Με Plexiglass Χρυσό Καθρέφτη

Ξύλινες Χειροποίητες Κρεμάστρες Τοίχου με αναπαράσταση Ολυμπιακών Αθλημάτων διακοσμημένες με Plexiglass Χρυσό Καθρέφτη.


. Με Αγάπη για τον Αθλητισμό δημιουργήσαμε μια σειρά από Ξύλινες Διακοσμητικές Κρεμάστρες Τοίχου που απεικονίζουν Ολυμπιακά και άλλα Αθλήματα.

Πιστεύουμε πως κάθε αθλητής που αγωνίζεται και υπηρετεί το «εὖ αγωνίζεσθαι» και «αἰέν αριστεύειν»  είναι εν δυνάμει νικητής είτε κάνει πρωταθλητισμό είτε είναι ερασιτέχνης.

Στίβος, Κολύμβηση, Ποδηλασία, Ξιφασκία κ.ά  αποτυπώνονται στο ξύλο σ ένα διακοσμητικό και χρηστικό αντικείμενο (κρεμάστρα τοίχου) και διακοσμούνται Με Χρυσό Plexiglass Καθρέφτη για να αποδώσουν τιμή σε κάθε αθλητή που αγωνίζεται. 

ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ "ΣΤΙΒΟΣ-ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ" ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ "ΣΤΙΒΟΣ-ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ"
Νέο
Κωδικός: PM0L-1
Ξύλινη χειροποίητη διακοσμητική κρεμάστρα τοίχου με plexiglass χρυσό καθρέφτη που αναπαριστά το αγώνισμα του στίβου «Αγώνες Δρόμου»*Ξύλινη (mdf) χειροποίητη κρεμάστρα τοίχου διακοσμημένη με χρυσό plexiglass καθρέφτη με θέμα τους «αγώνες δρόμου» από τα αγωνίσματα στίβου.Ένα ιδανικό-χρηστικό- δώρο γι..
38,00€
Χωρίς ΦΠΑ:38,00€
ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ "ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ" ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ "ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ"
Νέο
Κωδικός: PM0L-2
Ξύλινη χειροποίητη διακοσμητική κρεμάστρα τοίχου με plexiglass χρυσό καθρέφτη που αναπαριστά το αγώνισμα της Κολύμβησης*Ξύλινη (mdf) χειροποίητη κρεμάστρα τοίχου διακοσμημένη με χρυσό plexiglass καθρέφτη με θέμα το άθλημα της κολύμβησης από τα αγωνίσματα υγρού στίβου.Ένα ιδανικό-χρηστικό- δώρο για ..
38,00€
Χωρίς ΦΠΑ:38,00€
ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ "ΣΤΙΒΟΣ-ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΑ" ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ "ΣΤΙΒΟΣ-ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΑ"
Νέο
Κωδικός: PM0L-3
Ξύλινη χειροποίητη διακοσμητική κρεμάστρα τοίχου με plexiglass χρυσό καθρέφτη που αναπαριστά το αγώνισμα του στίβου «Αγώνες Δρόμου με Εμπόδια»*Ξύλινη (mdf) χειροποίητη κρεμάστρα τοίχου διακοσμημένη με χρυσό plexiglass καθρέφτη με θέμα τους «αγώνες δρόμου με εμπόδια » από τα αγωνίσματα στίβου.Ένα ιδ..
38,00€
Χωρίς ΦΠΑ:38,00€
ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ " ΞΙΦΑΣΚΙΑ" ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ " ΞΙΦΑΣΚΙΑ"
Νέο
Κωδικός: PM0L-4
Ξύλινη χειροποίητη διακοσμητική κρεμάστρα τοίχου με plexiglass χρυσό καθρέφτη που αναπαριστά το αγώνισμα της  ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ*Ξύλινη (mdf) χειροποίητη κρεμάστρα τοίχου διακοσμημένη με χρυσό plexiglass καθρέφτη με θέμα το αγώνισμα της ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ.Ένα ιδανικό-χρηστικό- δώρο για τον αθλητή/τρια  της..
38,00€
Χωρίς ΦΠΑ:38,00€
ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ " ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ - ΚΟΡΔΕΛΑ " ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ " ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ - ΚΟΡΔΕΛΑ "
Νέο
Κωδικός: PM0L-5
Ξύλινη χειροποίητη διακοσμητική κρεμάστρα τοίχου με plexiglass χρυσό καθρέφτη που αναπαριστά το αγώνισμα της Ρυθμικής Γυμναστικής «Κορδέλα»*Ξύλινη (mdf) χειροποίητη κρεμάστρα τοίχου διακοσμημένη με χρυσό plexiglass καθρέφτη με θέμα το αγώνισμα της Κορδέλας από τα αγωνίσματα Ρυθμικής Γυμναστικής.Ένα..
38,00€
Χωρίς ΦΠΑ:38,00€
ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ "ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ" ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ "ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ"
Νέο
Κωδικός: PM0L-6
Ξύλινη χειροποίητη διακοσμητική κρεμάστρα τοίχου με plexiglass χρυσό καθρέφτη που αναπαριστά το αγώνισμα της Ποδηλασίας*Ξύλινη (mdf) χειροποίητη κρεμάστρα τοίχου διακοσμημένη με χρυσό plexiglass καθρέφτη με θέμα το αγώνισμα της Ποδηλασίας.Ένα ιδανικό-χρηστικό- δώρο για τον αθλητή/τρια  της ποδ..
38,00€
Χωρίς ΦΠΑ:38,00€
ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ "ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ" ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ "ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ"
Νέο
Κωδικός: PM0L-7
Ξύλινη χειροποίητη διακοσμητική κρεμάστρα τοίχου με plexiglass χρυσό καθρέφτη που αναπαριστά το αγώνισμα της Συγχρονισμένης Κολύμβησης*Ξύλινη (mdf) χειροποίητη κρεμάστρα τοίχου διακοσμημένη με χρυσό plexiglass καθρέφτη με θέμα το αγώνισμα της Συγχρονισμένης Κολύμβησης.Ένα ιδανικό-χρηστικό- δώρο για..
38,00€
Χωρίς ΦΠΑ:38,00€
ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ "ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ " ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ "ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ "
Νέο
Κωδικός: PM0L-8
Ξύλινη χειροποίητη διακοσμητική κρεμάστρα τοίχου με plexiglass χρυσό καθρέφτη που αναπαριστά το αγώνισμα της ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ*Ξύλινη (mdf) χειροποίητη κρεμάστρα τοίχου διακοσμημένη με χρυσό plexiglass καθρέφτη με θέμα το αγώνισμα της Κωπηλασίας.Ένα ιδανικό-χρηστικό- δώρο για τον αθλητή/τρια  της Κω..
38,00€
Χωρίς ΦΠΑ:38,00€
ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ " ΙΠΠΑΣΙΑ " ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ " ΙΠΠΑΣΙΑ "
Νέο
Κωδικός: PM0L-9
Ξύλινη χειροποίητη διακοσμητική κρεμάστρα τοίχου με plexiglass χρυσό καθρέφτη που αναπαριστά το αγώνισμα της Ιππασίας*Ξύλινη (mdf) χειροποίητη κρεμάστρα τοίχου διακοσμημένη με χρυσό plexiglass καθρέφτη με θέμα το αγώνισμα της Ιππασίας.Ένα ιδανικό-χρηστικό- δώρο για τον αθλητή/τρια  της Ιππασία..
38,00€
Χωρίς ΦΠΑ:38,00€
ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ " ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ" ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ " ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ"
Νέο
Κωδικός: PM0L-10
Ξύλινη χειροποίητη διακοσμητική κρεμάστρα τοίχου με plexiglass χρυσό καθρέφτη που αναπαριστά το αγώνισμα της ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ*Ξύλινη (mdf) χειροποίητη κρεμάστρα τοίχου διακοσμημένη με χρυσό plexiglass καθρέφτη με θέμα το αγώνισμα της Άρσης Βαρών.Ένα ιδανικό-χρηστικό- δώρο για τον αθλητή/τρια  της Ά..
38,00€
Χωρίς ΦΠΑ:38,00€
ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ "ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΑΤΙΝΑΖ " ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ "ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΑΤΙΝΑΖ "
Νέο
Κωδικός: PM0L-11
Ξύλινη χειροποίητη διακοσμητική κρεμάστρα τοίχου με plexiglass χρυσό καθρέφτη που αναπαριστά το αγώνισμα του Καλλιτεχνικού Πατινάζ*Ξύλινη (mdf) χειροποίητη κρεμάστρα τοίχου διακοσμημένη με χρυσό plexiglass καθρέφτη με θέμα το αγώνισμα του Καλλιτεχνικού Πατινάζ.Ένα ιδανικό-χρηστικό- δώρο για τον αθλ..
38,00€
Χωρίς ΦΠΑ:38,00€
ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ "ΑΚΟΝΤΙΟ " ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ "ΑΚΟΝΤΙΟ "
Νέο
Κωδικός: PM0L-12
Ξύλινη χειροποίητη διακοσμητική κρεμάστρα τοίχου με plexiglass χρυσό καθρέφτη που αναπαριστά το αγώνισμα του Στίβου Ακόντιο*Ξύλινη (mdf) χειροποίητη κρεμάστρα τοίχου διακοσμημένη με χρυσό plexiglass καθρέφτη με θέμα το αγώνισμα του Στίβου ΑκόντιοΈνα ιδανικό-χρηστικό- δώρο για τον αθλητή/τρια  ..
38,00€
Χωρίς ΦΠΑ:38,00€
ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ " ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (WATER POLO) " ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ " ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (WATER POLO) "
Νέο
Κωδικός: PM0L-13
Ξύλινη χειροποίητη διακοσμητική κρεμάστρα τοίχου με plexiglass χρυσό καθρέφτη που αναπαριστά το αγώνισμα της υδατοσφαίρισης*Ξύλινη (mdf) χειροποίητη κρεμάστρα τοίχου διακοσμημένη με χρυσό plexiglass καθρέφτη με θέμα το αγώνισμα της Υδατοσφαίρισης.Ένα ιδανικό-χρηστικό- δώρο για τον αθλητή/τρια ..
38,00€
Χωρίς ΦΠΑ:38,00€
ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ "ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ " ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ "ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ "
Νέο
Κωδικός: PM0L-14
Ξύλινη χειροποίητη διακοσμητική κρεμάστρα τοίχου με plexiglass χρυσό καθρέφτη που αναπαριστά το αγώνισμα του Στίβου Άλμα επί Κοντώ*Ξύλινη (mdf) χειροποίητη κρεμάστρα τοίχου διακοσμημένη με χρυσό plexiglass καθρέφτη με θέμα το αγώνισμα του Στίβου Άλμα επί ΚοντώΈνα ιδανικό-χρηστικό- δώρο για τον αθλη..
38,00€
Χωρίς ΦΠΑ:38,00€
ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ "ΑΛΜΑ ΤΡΙΠΛΟΥΝ" ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ "ΑΛΜΑ ΤΡΙΠΛΟΥΝ"
Νέο
Κωδικός: PM0L-15
Ξύλινη χειροποίητη διακοσμητική κρεμάστρα τοίχου με plexiglass χρυσό καθρέφτη που αναπαριστά το αγώνισμα του Στίβου Άλμα Τριπλούν*Ξύλινη (mdf) χειροποίητη κρεμάστρα τοίχου διακοσμημένη με χρυσό plexiglass καθρέφτη με θέμα το αγώνισμα του Στίβου Άλμα ΤριπλούνΈνα ιδανικό-χρηστικό- δώρο για τον αθλητή..
38,00€
Χωρίς ΦΠΑ:38,00€
ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ  " ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ " ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ  " ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ "
Νέο
Κωδικός: PM0L-16
Ξύλινη χειροποίητη διακοσμητική κρεμάστρα τοίχου με plexiglass χρυσό καθρέφτη που αναπαριστά το αγώνισμα της Ιστιοπλοΐας.*Ξύλινη (mdf) χειροποίητη κρεμάστρα τοίχου διακοσμημένη με χρυσό plexiglass καθρέφτη με θέμα το αγώνισμα της Ιστιοπλοΐας.Ένα ιδανικό-χρηστικό- δώρο για τον αθλητή/τρια  της ..
38,00€
Χωρίς ΦΠΑ:38,00€
Εμφάνιση 1 έως 16 από 18 (2 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του e-shop. Ενημερωθείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου