Μενού
Καλάθι

Ξύλινοι Δίσκοι Σερβιρίσματος

*Ξύλινοι χειροποίητοι δίσκοι σερβιρίσματος με περίτεχνα ξετρυπήματα και μονογράμματα του ζευγαριού. Ένα μοναδικό δώρο αγάπης -custom made- για το ζευγάρι που ξεκινάει τη ζωή του.

Γίνονται ολόλευκοι ή ζαχαρί ή ντεκαπέ και με το προστατευτικό τζάμι στην επιφάνεια τους είναι και χρηστικοί και διακοσμητικοί στο χώρο.

Κωδικός: WD01
Ξύλινος χειροποίητος τετράγωνος δίσκος με διάτρητη καρδιά από φυλλαράκια και τα μονογράμματα του ζευγαριού (προαιρετικά)*Ξύλινος (mdf) τετράγωνος  χειροποίητος δίσκος με διάτρητη καρδιά με φυλλαράκια και  τα μονογράμματα του ζευγαριού προαιρετικά (custom). Μπορεί  να γινει ολόλευκος ..
42,00€
Χωρίς ΦΠΑ:42,00€
Κωδικός: WD05
Ξύλινος χειροποίητος μεγάλος περίτεχνος δίσκος*Ξύλινος μεγάλος τετράγωνος  περίτεχνος δίσκος από  κόντρα πλακέ θαλάσσης. Μπορεί  να γινει ολόλευκος ή ζαχαρί ή ντεκαπέ λευκός .Ένα  όμορφο δώρο, ένας ιδιαίτερος δίσκος που θα στολίσει το χώρο του ζευγαριού  και θα κάνει γιορτι..
52,00€
Χωρίς ΦΠΑ:52,00€
Κωδικός: WD07
Ξύλινος χειροποίητος τετράγωνος δίσκος με διάτρητο δάφνινο στεφάνι και τα μονογράμματα του ζευγαριού (προαιρετικά)*Ξύλινος (mdf) τετράγωνος  χειροποίητος δίσκος με διάτρητο δάφνινο στεφάνι  και τα μονογράμματα του ζευγαριού προαιρετικά (custom). Μπορεί  να γινει ολόλευκος ή ζαχαρί ή ..
42,00€
Χωρίς ΦΠΑ:42,00€
Κωδικός: WD010
Ξύλινος χειροποίητος τετράγωνος δίσκος με περίτεχνη διάτρητη καρδιά*Ξύλινος (mdf) τετράγωνος  χειροποίητος δίσκος με διάτρητη περίτεχνη  καρδιά.  Μπορεί  να γινει ολόλευκος ή ζαχαρί ή ντεκαπέ λευκός. Ένα όμορφο  δώρο για το ζευγάρι που ξεκινάει  τη ζωή  του.*..
35,00€
Χωρίς ΦΠΑ:35,00€
Κωδικός: WD011
Ξύλινος χειροποίητος τετράγωνος δίσκος με οβάλ χάραξη και διάτρητα τα μονογράμματα του ζευγαριού*Ξύλινος (mdf) τετράγωνος  χειροποίητος δίσκος με  οβάλ χάραξη στο κέντρο και μέσα διάτρητα  τα μονογράμματα του ζευγαριού. Μπορεί να γίνει ολόλευκος ή ζαχαρί ή ντεκαπέ λευκός. Ένα όμ..
35,00€
Χωρίς ΦΠΑ:35,00€
Κωδικός: WD013
Ξύλινος χειροποίητος μικρός τετράγωνος δίσκος με διάτρητο δάφνινο στεφάνι και τα μονογράμματα του ζευγαριού(προαιρετικά)*Ξύλινος (mdf) χειροποίητος δίσκος με διάτρητο δάφνινο στεφανι. Μπορούν να γίνουν διάτρητα μέσα στο στεφάνι τα μονογράμματα του ζευγαριού (custom επιλογή). Διατίθεται ολόλευκος ή ..
35,00€
Χωρίς ΦΠΑ:35,00€
Κωδικός: WD014
Ξύλινος χειροποίητος τετράγωνος δίσκος με διάτρητο περίτεχνο σχέδιο και τα μονογράμματα του ζευγαριού(προαιρετικά)*Ξύλινος (mdf) τετράγωνος  χειροποίητος δίσκος με διάτρητο περίτεχνο σχέδιο  και τα μονογράμματα του ζευγαριού προαιρετικά (custom). Μπορεί  να γινει ολόλευκος ή ζαχαρί ή..
42,00€
Χωρίς ΦΠΑ:42,00€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του e-shop. Ενημερωθείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου