Μενού
Καλάθι

Ξύλινες Στεφανοθήκες

*Ξύλινες Χειροποίητες Στεφανοθήκες με περίτεχνα ξετρυπήματα και μονογράμματα του ζευγαριού. Είναι κατασκευασμένες περιμετρικά από μασίφ ξύλο πεύκου με τζάμι ή ξύλο στην πρόσοψη και μπορούν να κρεμαστούν ή να στολίσουν σαν κουτιά το χώρο.

Ένα ιδιαίτερο -custom made- δώρο προορισμένο να φυλάξει τα ιερά σύμβολα μιας μοναδικής ημέρας.

Κωδικός: WD02
Ξύλινη χειροποίητη στεφανοθήκη με διάτρητη περίτεχνη καρδιά*Ξύλινη   χειροποίητη στεφανοθήκη-κουτί  με διάτρητη  περίτεχνη  καρδιά στο μπροστινό  μέρος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν στεφανοθήκη  ή  να κρατήσει φυλαγμένα αναμνηστικά  της ζωής  του ζε..
45,00€
Χωρίς ΦΠΑ:45,00€
Κωδικός: WD06
Ξύλινη χειροποίητη στεφανοθήκη με διάτρητο περίτεχνο σχέδιο και τα μονογράμματα του ζευγαριού(προαιρετικά)*Ξύλινη  χειροποίητη στεφανοθήκη-κουτί  με διάτρητο περίτεχνο σχέδιο  και μονογράμματα του ζευγαριού προαιρετικά (custom). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν στεφανοθήκη  ή  ..
45,00€
Χωρίς ΦΠΑ:45,00€
Κωδικός: WD09
Ξύλινη χειροποίητη στεφανοθήκη με περίτεχνο κεφαλάρι και τζάμι στην πρόσοψη*Ξύλινη χειροποίητη στεφανοθήκη  με τζάμι στην πρόσοψη και περίτεχνο κεφαλάρι. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν στεφανοθήκη  ή  σαν κουτί  να κρατήσει φυλαγμένα αναμνηστικά  της ζωής  του ζευγαριού...
38,00€
Χωρίς ΦΠΑ:38,00€
Κωδικός: WD012
Ξύλινη χειροποίητη στεφανοθήκη με διάτρητο δάφνινο στεφάνι και τα μονογράμματα του ζευγαριού(προαιρετικά)*Ξύλινη χειροποίητη στεφανοθήκη-κουτί  με τζάμι στην πρόσοψη και στην πλάτη  διάτρητο δάφνινο στεφάνι. Μπορούν  να γίνουν  και  τα μονογράμματα του ζευγαριού (custom). Ε..
45,00€
Χωρίς ΦΠΑ:45,00€
Κωδικός: WD015
Ξύλινη χειροποίητη στεφανοθήκη με διάτρητη καρδιά με φυλλαράκια και τα μονογράμματα του ζευγαριού(προαιρετικά)*Ξύλινη  χειροποίητη στεφανοθήκη-κουτί  με διάτρητη καρδιά με φυλλαράκια  στο μπροστινό  μέρος  και  διάτρητα  τα μονογράμματα του ζευγαριού προαιρετικά (..
45,00€
Χωρίς ΦΠΑ:45,00€
Κωδικός: WD016
Ξύλινη χειροποίητη στεφανοθήκη με διάτρητο σχέδιο "νιόπαντρο ζευγάρι"*Ξύλινη  χειροποίητη στεφανοθήκη-κουτί  με διάτρητo στην πρόσοψη νιόπαντρο ζευγάρι. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν στεφανοθήκη  ή  να κρατήσει-σαν κουτί- φυλαγμένα αναμνηστικά  της ζωής  του ζευγαριού. ..
45,00€
Χωρίς ΦΠΑ:45,00€
Κωδικός: WD017
Ξύλινη χειροποίητη στεφανοθήκη με τζάμι και διάτρητη περίτεχνη καρδιά*Ξύλινη  χειροποίητη στεφανοθήκη-κουτί  με τζάμι στην πρόσοψη και  διάτρητη  περίτεχνη καρδιά. Είναι κατασκευασμένη απο κορνίζα πεύκου και κόντρα πλακέ  θαλάσσης και έχει τρυπούλες αν θέλετε να κρεμαστεί. ..
45,00€
Χωρίς ΦΠΑ:45,00€
Κωδικός: WD018
Ξύλινη χειροποίητη στεφανοθήκη με τζάμι και διάτρητα  τα μονογράμματα του ζευγαριού σε οβάλ χαραγμένο πλαίσιο*Ξύλινη  χειροποίητη στεφανοθήκη-κουτί  με τζάμι στην πρόσοψη και οβάλ  χάραξη με μονογράμματα του ζευγαριού. Είναι κατασκευασμένη απο κορνίζα πεύκου και κόντρα πλακέ&nbs..
45,00€
Χωρίς ΦΠΑ:45,00€
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του e-shop. Ενημερωθείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου