Μενού
Καλάθι

Κρεμάστρες

. Ξύλινες Διακοσμητικές Χειροποίητες Παιδικές Κρεμάστρες Τοίχου.

. Ξύλινες Χειροποίητες Παιδικές Κρεμάστρες Τοίχου Με Ραφάκι και Plexiglass Καθρέφτη.

.Ξύλινες Χειροποίητες Παιδικές Κρεμάστρες Τοίχου+ Κρεμάστρες Τοίχου με Ραφάκι Με Διάτρητο Το Όνομα Του Παιδιού (PERSONALIZED)

. Ξύλινες Χειροποίητες Κρεμάστρες Εδάφους (Καλόγεροι και Κουκλίστικες Ντουλάπες).

. Ξύλινες Χειροποίητες Κρεμάστρες Τοίχου που αναπαριστούν Ολυμπιακά Αθλήματα με Χρυσό Καθρέφτη Plexiglass. 

 

. Σχεδιάζουμε και Κατασκευάζουμε  Ξύλινες Κρεμάστρες Τοίχου σε πολλά διαφορετικά θέματα και χρώματα:Παιδικές Κρεμάστρες με θέμα το Διάστημα, τη Ζούγκλα, τους Δεινόσαυρους, τα Robots, το Τσίρκο, το Ουράνιο τόξο, το Carousel, το Σύννεφο και πολλά άλλα Αγαπημένα Μοτίβα. Οι κρεμάστρες τοίχου  με Διάτρητο το Όνομα του Παιδιού γίνονται η ιδανική επιλογή για  ένα Προσωποποιημένο Δώρο.

Αγαπημένες μας κατασκευές είναι και οι Παιδικές Κρεμάστρες Τοίχου Με ενσωματωμένο Ραφάκι και Καθρέφτη από Plexiglass που είναι ασφαλής για τις μικρές ηλικίες και ταυτόχρονα δίνει  μια όμορφη λάμψη στο χώρο.

Ακόμα, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε Ξύλινες Παιδικές Κρεμάστρες Εδάφους (Καλόγεροι ) και Κουκλίστικες Ντουλάπες-πολύ πρακτικές για το κρέμασμα των ρούχων αλλά  και μια όμορφη διακοσμητική πρόταση για το παιδικό δωμάτιο.

. Καινούργια Κατηγορία που δημιουργήσαμε είναι οι  Ξύλινες Κρεμάστρες Τοίχου που αναπαριστούν Ολυμπιακά και άλλα Αθλήματα και είναι στολισμένες Mε Xρυσό Plexiglass Καθρέφτη. Οι κρεμάστρες αυτές σχεδιάστηκαν με σεβασμό και αγάπη στον αθλητισμό  και πιστεύουμε πως είναι ένα όμορφο δώρο για όσους  αθλούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά αλλά και για αυτούς που απλά αγαπούν ένα άθλημα.


Κρεμάστρα-Ραφάκι Carousel “little one” Κρεμάστρα-Ραφάκι Carousel “little one”
Νέο
Κωδικός: PM047
Ξύλινη χειροποίητη παιδική  διακοσμητική κρεμάστρα-ραφάκι  τοίχου Αλογάκι Carousel με διάτρητο το “little one” ή το όνομα του παιδιού (personalized)*Ξύλινη (mdf) χειροποίητη παιδική  κρεμάστρα τοίχου με ραφάκι και  σχέδιο Carousel Αλογάκι σε οβάλ πλαίσιο με  διάτρητο το “li..
39,00€
Χωρίς ΦΠΑ:39,00€
Κρεμάστρα-Ραφάκι  «Ένα Ουράνιο Τόξο Που Γράφει  Το  Όνομα Σου» με Plexiglass Καθρέφτη Κρεμάστρα-Ραφάκι  «Ένα Ουράνιο Τόξο Που Γράφει  Το  Όνομα Σου» με Plexiglass Καθρέφτη
Νέο
Κωδικός: PM048
Ξύλινη χειροποίητη παιδική  διακοσμητική κρεμάστρα-ραφάκι  τοίχου ουράνιο τόξο με διάτρητο το όνομα του παιδιού, στολισμένη  με συννεφάκια από plexiglass καθρέφτη.*Ξύλινη (mdf) χειροποίητη παιδική  κρεμάστρα τοίχου σε σχέδιο ουράνιου  τόξου  με ενσωματωμένο  ραφάκ..
48,00€
Χωρίς ΦΠΑ:48,00€
Κρεμάστρα-Ραφάκι «Αστεράκια» με Plexiglass Καθρέφτη Κρεμάστρα-Ραφάκι «Αστεράκια» με Plexiglass Καθρέφτη
Νέο
Κωδικός: PM049
Ξύλινη χειροποίητη παιδική  διακοσμητική κρεμάστρα-ραφάκι  τοίχου  με αστεράκια  στολισμένη  με  plexiglass καθρέφτη.*Ξύλινη (mdf) χειροποίητη παιδική  κρεμάστρα τοίχου σε σχέδιο τόξου  από αστεράκια   με ενσωματωμένο  ραφάκι και καθρέφτη plexi..
43,00€
Χωρίς ΦΠΑ:43,00€
Κωδικός: PM01
Ξύλινη χειροποίητη παιδική διακοσμητική  κρεμάστρα τοίχου αστροναύτης με πύραυλο*Ξύλινη (mdf) κρεμάστρα αστροναύτης με πύραυλο. Έχει τέσσερα γατζάκια κρεμάσματος και  τρυπούλες αριστερά –δεξιά   για να κρεμαστεί στον τοίχο. Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων.*Τα χρώματα που χρησιμ..
38,00€
Χωρίς ΦΠΑ:38,00€
Κωδικός: PM02
Ξύλινη χειροποίητη παιδική διακοσμητική  κρεμάστρα τοίχου ουράνιο τόξο *Ξύλινη (mdf) κρεμάστρα ουράνιο τόξο. Έχει τέσσερα γαντζάκια κρεμάσματος και  τρυπούλες αριστερά –δεξιά   για να κρεμαστεί στον τοίχο. Διατίθεται σε μια ποικιλία χρωμάτων.   * Τα χρώματα που χρ..
38,00€
Χωρίς ΦΠΑ:38,00€
Κωδικός: PM03
Ξύλινη χειροποίητη παιδική διακοσμητική  κρεμάστρα τοίχου αλογάκι carousel με διάτρητη τη φράση "little one"*Ξύλινη (mdf) κρεμάστρα αλογάκι με διάτρητη τη φράση « little one».Μια όμορφη κρεμάστρα για το βρεφικό δωμάτιο και μια ωραία ιδέα δώρου για να ευχηθούμε καλά γεννητούρια. Έχει τρία γαντζ..
38,00€
Χωρίς ΦΠΑ:38,00€
Κωδικός: PM04
Ξύλινη χειροποίητη παιδική διακοσμητική  κρεμάστρα τοίχου με εξωγήινο που χαιρετάει και διαστημόπλοιο*Ξύλινη (mdf) κρεμάστρα με φιγούρα εξωγήινο με διαστημόπλοιo. Έχει τέσσερα γαντζάκια κρεμάσματος και  τρυπούλες αριστερά –δεξιά  για να κρεμαστεί στον τοίχο. Διατίθεται σε ποικιλία χρ..
38,00€
Χωρίς ΦΠΑ:38,00€
Κωδικός: PM05
Ξύλινη χειροποίητη παιδική διακοσμητική  κρεμάστρα τοίχου διαστημόπλοιο με διάτρητη λέξη "DISCOVERY" ή το Όνομα του Παιδιού(customized)*Ξύλινη (mdf) κρεμάστρα διαστημόπλοιο με διάτρητα αστεράκια και “discovery”.Mπορεί αντί για τη λέξη discovery, να γίνει το όνομα του παιδιού (custom).Έχει τρία..
30,00€
Χωρίς ΦΠΑ:30,00€
Κωδικός: PM06
Ξύλινη χειροποίητη παιδική διακοσμητική  κρεμάστρα τοίχου με εξωγήινο που χαιρετάει από το διαστημόπλοιο του και διάτρητο το όνομα του παιδιού(customized-προαιρετικά)*Ξύλινη (mdf) κρεμάστρα με εξωγήινο που χαιρετάει μέσα στο διαστημόπλοιο του.Μπορεί να γίνει διάτρητο στην επιφάνεια του το όνομ..
35,00€
Χωρίς ΦΠΑ:35,00€
Κωδικός: PM07
Σετ από 4 διαφορετικές ξύλινες χειροποίητες διακοσμητικές  κρεμάστρες τοίχου  ρομπότ σε φυσική απόχρωση*Σετ απο 4 ξύλινες  κρεμαστρούλες από κόντρα πλακέ θαλάσσης σε φυσική  απόχρωση. Η κάθε μια είναι μια διαφορετική φιγούρα ρομπότ. Ένα ωραίο δώρο για το παιδικό αλλά και εφηβικό..
48,00€
Χωρίς ΦΠΑ:48,00€
Κωδικός: PM08
Ξύλινη χειροποίητη διακοσμητική  κρεμάστρα τοίχου αρσιβαρίστας με μουστάκι από μαύρο plexiglass*Ξύλινη  χειροποίητη κρεμάστρα  τοίχου αρσιβαρίστας  από κόντρα πλακέ θαλάσσης σε φυσική απόχρωση. Το μουστάκι είναι απο μαύρο plexiglass.Ταιριάζει και σε παιδικό και εφηβικό δωμάτιο. ..
40,00€
Χωρίς ΦΠΑ:40,00€
Κωδικός: PM09
Ξύλινη χειροποίητη παιδική διακοσμητική  κρεμάστρα τοίχου δεινόσαυρος με κάκτο σε φυσική απόχρωση*Ξύλινη χειροποίητη κρεμάστρα δεινόσαυρος  από κόντρα πλακέ θαλάσσης σε φυσική απόχρωση. Ένα αγαπημένο παιδικό θέμα και μια ωραία ιδέα για δώρο. Έχει τέσσερα  γαντζάκια κρεμάσματος με&nbs..
40,00€
Χωρίς ΦΠΑ:40,00€
Κωδικός: PM010
Ξύλινη χειροποίητη παιδική διακοσμητική  κρεμάστρα τοίχου με ζωάκια της ζούγκλας*Ξύλινη χειροποίητη  κρεμάστρα με ζωάκια της ζούγκλας  από κόντρα πλακέ θαλάσσης σε φυσική απόχρωση. Μια όμορφη σύνθεση από ζωάκια που θα στολίσουν τον τοίχο τού παιδικόύ δωματίου ενώ είναι ταυτόχρονα πολ..
42,00€
Χωρίς ΦΠΑ:42,00€
Κωδικός: PM011
Ξύλινη χειροποίητη παιδική διακοσμητική κρεμάστρα τοίχου ελεφαντάκι σε φυσική απόχρωση*Ξύλινη χειροποίητη κρεμάστρα ελεφαντάκι  από κόντρα πλακέ θαλάσσης σε φυσική απόχρωση. Ένα γελαστό ελεφαντάκι που θα διακοσμήσει τον τοίχο του παιδικού δωματίου ενώ είναι ταυτόχρονα μια πολύ πρακτική κρεμάστ..
38,00€
Χωρίς ΦΠΑ:38,00€
Κωδικός: PM012
Ξύλινη χειροποίητη διακοσμητική  κρεμάστρα τοίχου "Επιστήμονας"*Ξύλινη χειροποίητη κρεμάστρα για τον λάτρη της επιστήμης  από κόντρα πλακέ θαλάσσης σε φυσική απόχρωση.Ταιριάζει σε παιδικό και εφηβικό δωμάτιο ενώ είναι ταυτόχρονα μια πολύ πρακτική κρεμάστρα. Έχει τέσσερα  γαντζάκια κρ..
45,00€
Χωρίς ΦΠΑ:45,00€
Κωδικός: PM013
Ξύλινη χειροποίητη παιδική διακοσμητική κρεμάστρα τοίχου αεροπλάνο με αεροπόρο με διάτρητη τη λέξη "FLYING" ή το Όνομα του Παιδιού (personalized)*Ξύλινη (mdf) κρεμάστρα αεροπλανάκι με αεροπόρο και διάτρητη τη λέξη "flying".Μπορεί αντί για το "flying" να γίνει διάτρητo  το όνομα του παιδιού (cu..
30,00€
Χωρίς ΦΠΑ:30,00€
Εμφάνιση 1 έως 16 από 49 (4 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του e-shop. Ενημερωθείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου