Μενού
Καλάθι

Κουτιά

*Ξύλινα Κουτιά  Παιχνιδιών για τη Βάπτιση και τη Διακόσμηση  του Παιδικού Δωματίου.

*Ξύλινα Kουτάκια  για  Μπομπονιέρες  και Χειροποίητα favors Γάμου- Βάπτισης.

Βαλίτσα "Ουράνιο Τόξο"με plexiglass Βαλίτσα "Ουράνιο Τόξο"με plexiglass
Νέο
Κωδικός: KT060
Ξύλινη χειροποίητη βαλίτσα ουράνιο τόξο με plexiglass*Ξύλινη (mdf)χειροποίητη τετράγωνη  βαλίτσα  με διάτρητα στην πόρτα του ουράνιο τόξο με συννεφάκια. Έχει plexiglass στην πρόσοψη και  ξύλινο χερούλι.Μιά έξυπνη βαλιτσούλα για να φαίνονται αυτά που περιέχει.Η πόρτα και το χερούλι εί..
135,00€
Χωρίς ΦΠΑ:135,00€
Βαλίτσα  «Αερόστατο στον ουρανό» με plexiglass Βαλίτσα  «Αερόστατο στον ουρανό» με plexiglass
Νέο
Κωδικός: KT059
Ξύλινη χειροποίητη βαλίτσα "αερόστατο" με plexiglass*Ξύλινη (mdf) χειροποίητη τετράγωνη  βαλίτσα  με διάτρητα στην πόρτα του αερόστατο με σύννεφα.Έχει plexiglass στην πρόσοψη και  ξύλινο χερούλι.Μιά έξυπνη βαλιτσούλα για να φαίνονται αυτά που περιέχει.Η πόρτα και το χερούλι είναι πά..
135,00€
Χωρίς ΦΠΑ:135,00€
Κωδικός: KT054
Ξύλινη χειροποίητη βαλίτσα "beautiful baby" με plexiglass*Ξύλινη (mdf) χειροποίητη βαλίτσα  σε στρογγυλό σχήμα με διάτρητη τη φράση στην πόρτα  “Beautiful baby” σε καλλιγραφική γραφή. Έχει plexiglass στην πρόσοψη και δερμάτινο χερούλι.Μιά έξυπνη βαλιτσούλα για να φαίνονται αυτά που περιέχ..
139,00€
Χωρίς ΦΠΑ:139,00€
Κωδικός: KT055
Ξύλινη χειροποίητη στρογγυλή βαλίτσα "I love you to the moon and back"με plexiglass*Ξύλινη (mdf) χειροποίητη βαλίτσα  σε στρογγυλό σχήμα με διάτρητη φράση στη στεφάνη της πόρτας “I love you to the moon and back” και επικόλληση φεγγαράκι με διάτρητα βλέφαρα στην πλάτη. Έχει plexiglass στην πρόσ..
139,00€
Χωρίς ΦΠΑ:139,00€
Κωδικός: KT056
Ξύλινη χειροποίητη στρογγυλή βαλίτσα "λαγουδάκι στο παράθυρο" με plexiglass*Ξύλινη (mdf) χειροποίητη βαλίτσα  με «λαγουδάκι στο παράθυρο» σε στρογγυλό σχήμα. Έχει plexiglass στην πρόσοψη και δερμάτινο χερούλι.Μιά έξυπνη βαλιτσούλα για να φαίνονται αυτά που περιέχει.Η πόρτα  είναι πάντα λε..
129,00€
Χωρίς ΦΠΑ:129,00€
Κωδικός: KT057
Ξύλινη χειροποίητη βαλίτσα "χαρούμενη ζούγκλα" με plexiglass*Ξύλινη (mdf) χειροποίητη τετράγωνη  βαλίτσα  με διάτρητα ζωάκια  στην πόρτα του. Έχει plexiglass στην πρόσοψη και  ξύλινο χερούλι.Μιά έξυπνη βαλιτσούλα για να φαίνονται αυτά που περιέχει.Η πόρτα και το χερούλι είναι πά..
135,00€
Χωρίς ΦΠΑ:135,00€
Κωδικός: KT058
Ξύλινη χειροποίητη στρογγυλή βαλίτσα "A STAR IS BORN" με plexiglass*Ξύλινη  (mdf) χειροποίητη βαλίτσα  σε στρογγυλό σχήμα με διάτρητη φράση στη στεφάνη της πόρτας “A  STAR IS BORN” και επικόλληση αστεράκι στην πλάτη. Έχει plexiglass στην πρόσοψη και δερμάτινο χερούλι.Μιά έξυπνη βαλιτ..
135,00€
Χωρίς ΦΠΑ:135,00€
Κωδικός: KT01
Ξύλινο χειροποίητο τροχήλατο βαγονάκι για παιχνίδια με "play" ή το όνομα του παιδιού*Ξύλινο κουτί  βαγονάκι  απο κόντρα πλακέ  θαλάσσης. Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων.Το χερούλι κλείνει και θηκιάζει για καλύτερη αποθήκευση.Οι ρόδες είναι ξύλινες χειροποίητες και κυλούν κανονικά.Αντ..
95,00€
Χωρίς ΦΠΑ:95,00€
Κωδικός: KT06
Ξύλινη χειροποίητη διακοσμητική Ραφιέρα Τοίχου Αερόστατο με αποσπώμενο καπάκι*Ξύλινο (mdf) κουτί  αερόστατο-ραφιέρα τοίχου.Ένα εντυπωσιακό κουτί-ραφιέρα  που μπορεί να σταθεί στο τραπέζι αν χρειάζεται (π.χ στη βάπτιση), αλλά είναι προορισμένο για να στολίσει τον τοίχο του παιδικού δωματίο..
129,00€
Χωρίς ΦΠΑ:129,00€
Κωδικός: KT014
Ξύλινο χειροποίητο πολυγωνικό κουτί παιχνιδιών "Σκηνή Τσίρκου" με το όνομα του παιδιού(προαιρετικά)*Ξύλινο (mdf) κουτί –σκηνή  τσίρκου-εξάγωνο με σημαιούλα στο καπάκι. Η σημαιούλα είναι ξύλινη και μπορεί να γίνει διάτρητο επάνω το όνομα του παιδιού (custom). Διατίθεται σε  ποικιλία χρωμάτ..
160,00€
Χωρίς ΦΠΑ:160,00€
Κωδικός: KT017
Ξύλινη χειροποίητη βαλίτσα αυτοκίνητο με plexiglass και το όνομα του παιδιού(προαιρετικά)*Ξύλινο (mdf)  κουτί-βαλίτσα σε σχήμα αυτοκινητάκι  με plexiglass στην πρόσοψη και χερούλι λευκό ιμάντα.Στην πλάτη της  βαλίτσας μπορεί να γίνει διάτρητο το όνομα του παιδιού (custom). Διατίθετα..
125,00€
Χωρίς ΦΠΑ:125,00€
Κωδικός: KT019
Ξύλινη χειροποίητη βαλίτσα σε σχήμα λαγού με plexiglass*Ξύλινο(mdf) κουτί –βαλίτσα σε σχήμα λαγουδάκι με χερούλι από λευκό ιμάντα, plexiglass στην πρόσοψη και λούτρινη λευκή  ουρίτσα. Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων.Μια “έξυπνη” βαλιτσούλα για να φαίνονται τα ρούχα –αν χρησιμοποιηθεί ως βαφτισ..
139,00€
Χωρίς ΦΠΑ:139,00€
Κωδικός: KT018
Ξύλινη χειροποίητη στρογγυλή βαλίτσα με plexiglass και το όνομα του παιδιού ή χρυσό plexiglass μονόγραμμα(προαιρετικά)*Ξύλινο (mdf) κουτί –βαλίτσα σε στρογγυλό σχήμα  με plexiglass στην πρόσοψη και δερμάτινο χερούλι. Στην πλάτη  της βαλίτσας μπορεί να γίνει διάτρητο το όνομα του παιδιού (..
98,00€
Χωρίς ΦΠΑ:98,00€
Κωδικός: KT021
Ξύλινο χειροποίητο κουτί παιχνιδιών με όνομα από χρυσό plexiglass καθρέφτη *Ξύλινο (mdf) παρ/μο κουτί με επικόλληση όνομα από χρυσό plexiglass καθρέφτη.Το κουτί διατίθεται σε μια ποικιλία χρωμάτων. Ένα απλό και αριστοκρατικό  κουτί που αναδεικνύει το όνομα του παιδιού γραμμένο σε καλλιγρα..
115,00€
Χωρίς ΦΠΑ:115,00€
Κωδικός: KT05
Ξύλινο χειροποίητο παγκάκι-κουτί παιχνιδιών με το "always a prince/princess" ή το όνομα του παιδιού(προαιρετικά)*Ξύλινο (mdf) παγκάκι  με κάθισμα κουτί και διάτρητο στην πλάτη τo  "always a prince"  ή  "always a princess".Διατίθεται σε μια ποικιλία χρωμάτων.Αντί  για το "al..
119,00€
Χωρίς ΦΠΑ:119,00€
Κωδικός: KT020
Ξύλινη χειροποίητη στρογγυλή βαλίτσα φεγγαράκι με plexiglass*Ξύλινη χειροποίητη βαλίτσα φεγγαράκι σε στρογγυλό σχήμα από κόντρα πλακέ θαλάσσης. Διατίθεται λευκή ή  ντεκαπέ λευκή.Έχει plexiglass στην πρόσοψη, εσωτερικό ραφάκι διαχωρισμού και δερμάτινο χερούλι. Μια “έξυπνη” βαλιτσούλα για..
135,00€
Χωρίς ΦΠΑ:135,00€
Εμφάνιση 1 έως 16 από 59 (4 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του e-shop. Ενημερωθείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου