Μενού
Καλάθι

Καρεκλάκια

*Ξύλινα Χειροποίητα Παιδικά Καρεκλάκια,με Διάτρητο το  Όνομα του Παιδιού στην πλατούλα σε Διάφορα Χρώματα.

*Χειροποίητα Καρεκλάκια με Κάθισμα Κουτί για τη φύλαξη των αγαπημένων παιχνιδιών.

Κωδικός: KT013
Ξύλινο χειροποίητο καρεκλάκι κουτί με το όνομα του παιδιού(προαιρετικά)*Ξύλινο (mdf)  καρεκλάκι  με κάθισμα κουτί, βαμμένο σε μια ποικιλία χρωμάτων. Στην πλάτη  του καθίσματος  μπορεί  να γίνει  διάτρητο το όνομα του παιδιού (custom).Ένα καρεκλάκι που μπορεί να χρησιμ..
118,00€
Χωρίς ΦΠΑ:118,00€
Κωδικός: KT035
Ξύλινο χειροποίητο καρεκλάκι-κουτί παιχνιδιών με περίτεχνη πλάτη από διάτρητα λουλούδια*Ξύλινο (mdf) καρεκλάκι με κάθισμα  κουτί και  διάτρητα λουλούδια στην πλάτη του καθίσματος. Διατίθεται σε μια ποικιλία χρωμάτων.Ένα πολύ ιδιαίτερο και ρομαντικό σχέδιο γι αυτό το καρεκλάκι που θα στολί..
138,00€
Χωρίς ΦΠΑ:138,00€
Κωδικός: CH01
Ξύλινο χειροποίητο παιδικό καρεκλάκι με διάτρητο το όνομα του παιδιού σε πολλά χρώματα επιλογής*Ξύλινο (mdf) διακοσμητικό  παιδικό  καρεκλάκι με διάτρητο το όνομα του παιδιού στην πλάτη  του καθίσματος. Διατίθεται σε μια ποικιλία χρωμάτων. Ένα προσωποποιημένο δώρο που θα ενθουσιάσει ..
55,00€
Χωρίς ΦΠΑ:55,00€
Κωδικός: CH02
Ξύλινο χειροποίητο παιδικό καρεκλάκι από κόντρα πλακέ θαλάσσης σε φυσική απόχρωση με διάτρητο το όνομα του παιδιού (customized).*Ξύλινο διακοσμητικό παιδικό καρεκλάκι από κόντρα πλακέ θαλάσσης σε φυσική απόχρωση. Μπορεί  να γίνει και με διάτρητο  το όνομα του παιδιού  στην πλάτη του ..
45,00€
Χωρίς ΦΠΑ:45,00€
Κωδικός: CH03
Ξύλινο χειροποίητο παιδικό καρεκλάκι από κόντρα πλακέ θαλάσσης ντεκαπέ με διάτρητο το όνομα του παιδιού (customized)*Ξύλινο διακοσμητικό παιδικό  καρεκλάκι  από  κόντρα πλακέ  θαλάσσης βαμμένο λευκό ντεκαπέ. Μπορεί  να γίνει και με διάτρητο  το όνομα του παιδιού  ..
52,00€
Χωρίς ΦΠΑ:52,00€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του e-shop. Ενημερωθείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου