Μενού
Καλάθι

Εταιρικά Δώρα

*Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε κατά παραγγελία μοναδικά εταιρικά δώρα που αφορούν ειδικές συσκευασίες προβολής προϊόντων, κουτιά ποτών και τροφίμων, χειροποίητα διακοσμητικά προώθησης της επιχείρησης καθώς και επιλεγμένα αντικείμενα για δώρα.

*Πολλές από τις δημιουργίες μας μπορούν να γίνουν μια μοντέρνα και νεανική πρόταση εταιρικού δώρου με τις ανάλογες προσαρμογές.

*Μπορούμε να αναλάβουμε και τη συσκευασία δώρου και να βρούμε μαζί τη λύση που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Κωδικός: SOV1
Ξύλινο χειροποίητο sous-verre με plexiglass και διάτρητη τη λέξη LOVE*Ξύλινο (mdf) χειροποίητο sous-verre με  plexiglass και ασημένια βιδάκια με αποστάτες που δημιουργούν ένα τρισδιάστατο αποτέλεσμα. Στην ξύλινη επιφάνεια έχει διάτρητη τη λέξη love.Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων αλλά μπορεί ν..
5,50€
Χωρίς ΦΠΑ:5,50€
Κωδικός: SOV2
Ξύλινο χειροποίητο sous-verre με plexiglass και ανάγλυφη μεταλλική περίτεχνη καρδιά*Ξύλινο (mdf) χειροποίητο sous-verre  με plexiglass και ασημένια βιδάκια με αποστάτες που δημιουργούν ένα τρισδιάστατο αποτέλεσμα. Η καρδιά είναι από αλουμίνιο και είναι χωνευτή μέσα στο ξύλο δημιουργώντας ένα α..
7,80€
Χωρίς ΦΠΑ:7,80€
Κωδικός: SOV3
Ξύλινο χειροποίητο sous-verre με plexiglass και ανάγλυφο σπιτάκι με καρδούλα*Ξύλινο (mdf) χειροποίητο sous-verre  με   plexiglass και ασημένια βιδάκια με αποστάτες που δημιουργούν ένα τρισδιάστατο αποτέλεσμα. Το σπιτάκι με την καρδούλα είναι από αλουμίνιο και είναι χωνευτό  μέσα..
7,80€
Χωρίς ΦΠΑ:7,80€
Κωδικός: SOV4
Ξύλινο χειροποίητο sous-verre με plexiglass και διάτρητα μονογράμματα(custom made)*Ξύλινο (mdf) χειροποίητο sous-verre  με  plexiglass και ασημένια βιδάκια με αποστάτες που δημιουργούν ένα τρισδιάστατο αποτέλεσμα. Στην ξύλινη επιφάνεια έχει διάτρητη καρδιά (προαιρετικά)  με  μο..
5,70€
Χωρίς ΦΠΑ:5,70€
Κωδικός: SOV5
Ξύλινο χειροποίητο sous-verre με plexiglass και ανάγλυφο μεταλλικό κλειδί με καρδιά*Ξύλινο (mdf) χειροποίητο sous-verre  με  plexiglass και ασημένια βιδάκια με αποστάτες που δημιουργούν ένα τρισδιάστατο αποτέλεσμα.Το κλειδί με την καρδιά  είναι από αλουμίνιο και είναι χωνευτό  μ..
7,80€
Χωρίς ΦΠΑ:7,80€
Κωδικός: SOV6
Ξύλινο χειροποίητο sous-verre με plexiglass και ανάγλυφο μεταλλικό κλαδί ελιάς*Ξύλινο (mdf) χειροποίητο sous-verre   με  plexiglass και ασημένια βιδάκια με αποστάτες που δημιουργούν ένα τρισδιάστατο αποτέλεσμα.Το κλαδί ελιάς  είναι από αλουμίνιο και είναι χωνευτό  μέσα στο ..
7,80€
Χωρίς ΦΠΑ:7,80€
Κωδικός: SOV7
Ξύλινο χειροποίητο sous-verre ντεκαπέ με διάτρητο κλαδί ελιάς*Ξύλινο χειροποίητο sous-verre από κόντρα πλακέ θαλάσσης βαμμένο λευκό ντεκαπέ .Στην επιφάνεια του έχει διάτρητο ένα κλαδί ελιάς. Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 30 τεμάχια .*Το ντεκαπάρισμα χρώματος γίνεται στο χέρι και είναι ..
3,50€
Χωρίς ΦΠΑ:3,50€
Κωδικός: SOV8
Ξύλινο χειροποίητο sous-verre ντεκαπέ με χάραξη σταυρόλεξου και διάτρητη τη λέξη LOVE *Ξύλινο χειροποίητο sous-verre  από κόντρα πλακέ θαλάσσης βαμμένο λευκό ντεκαπέ. Στην επιφάνεια του έχει χαραγμένο σταυρόλεξο με διάτρητη τη λέξη LOVE: η αγάπη σαν πρωταρχική λέξη και έννοια.Μπορεί να γί..
5,50€
Χωρίς ΦΠΑ:5,50€
Κωδικός: SOV9
Ξύλινο χειροποίητο sous-verre ντεκαπέ με χάραξη λαβύρινθου και διάτρητες καρδιές*Ξύλινο χειροποίητο sous-verre  από κόντρα πλακέ θαλάσσης βαμμένο λευκό ντεκαπέ. Στην επιφάνεια του έχει χαραγμένο  το παιχνίδι του λαβύρινθου με διάτρητες  δύο καρδιές: η μία καρδιά που βρίσκει στο τέλος..
4,80€
Χωρίς ΦΠΑ:4,80€
Κωδικός: SOV10
Ξύλινο χειροποίητο sous-verre με plexiglass και διάτρητα πουλάκια*Ξύλινο (mdf ) χειροποίητο sous-verre  με  plexiglass και ασημένια βιδάκια. Στην ξύλινη επιφάνεια του έχει διάτρητα πουλάκια .Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων αλλά μπορεί να γίνει και χρώμα επιλογής του πελάτη που δεν υπάρχει..
4,99€
Χωρίς ΦΠΑ:4,99€
Κωδικός: SOV11
Ξύλινο χειροποίητο sous-verre με plexiglass και διάτρητες γατούλες*Ξύλινο (mdf) χειροποίητο sous-verre  με plexiglass και ασημένια βιδάκια. Στην ξύλινη επιφάνεια του έχει διάτρητες γατούλες.Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων αλλά μπορεί να γίνει και χρώμα επιλογής του πελάτη που δεν υπάρχει στο χ..
4,99€
Χωρίς ΦΠΑ:4,99€
Κωδικός: SOV12
Ξύλινο χειροποίητο sous-verre με plexiglass και διάτρητο παιδάκι με το σκύλο του*Ξύλινο (mdf) χειροποίητο sous-verre με plexiglass και ασημένια βιδάκια. Στην ξύλινη επιφάνεια του έχει διάτρητο παιδάκι με το σκύλο του. Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων αλλά μπορεί να γίνει και χρώμα επιλογής του ..
4,99€
Χωρίς ΦΠΑ:4,99€
Κωδικός: SOV13
Ξύλινο χειροποίητο sous-verre με plexiglass και διάτρητο καραβάκι*Ξύλινο (mdf) χειροποίητο sous-verre με plexiglass και ασημένια βιδάκια. Στην ξύλινη επιφάνεια του έχει διάτρητο καραβάκι.Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων αλλά μπορεί να γίνει και χρώμα επιλογής του πελάτη που δεν υπάρχει στο χρωματολό..
4,99€
Χωρίς ΦΠΑ:4,99€
Κωδικός: SOV14
Ξύλινο χειροποίητο sous-verre με plexiglass και διάτρητο μάτι*Ξύλινο (mdf) χειροποίητο sous-verre με plexiglass και ασημένια βιδάκια. Στην ξύλινη επιφάνεια του έχει διάτρητο μάτι.Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων αλλά μπορεί να γίνει και χρώμα επιλογής του πελάτη που δεν υπάρχει στο χρωματολόγιο μας ..
4,99€
Χωρίς ΦΠΑ:4,99€
Κωδικός: SOV15
Ξύλινο χειροποίητο sous-verre με plexiglass και ανάγλυφο περίτεχνο μάτι από αλουμίνιο*Ξύλινο (mdf) χειροποίητο sous-verre με plexiglass και ασημένια βιδάκια με αποστάτες που δημιουργούν ένα τρισδιάστατο αποτέλεσμα. Το περίτεχνο  μάτι  είναι από αλουμίνιο και είναι χωνευτό  μέσα στο ξ..
7,80€
Χωρίς ΦΠΑ:7,80€
Κωδικός: SOV16
Ξύλινο χειροποίητο sous-verre με plexiglass και διάτρητο ρόδι με φύλλα*Ξύλινο (mdf) χειροποίητο sous-verre με  plexiglass και ασημένια βιδάκια. Στην ξύλινη επιφάνεια του έχει διάτρητο ρόδι με φύλλα.Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων αλλά μπορεί να γίνει και χρώμα επιλογής του πελάτη που δεν υπάρχ..
4,99€
Χωρίς ΦΠΑ:4,99€
Εμφάνιση 1 έως 16 από 34 (3 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του e-shop. Ενημερωθείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου