Μενού
Καλάθι

Για Το Ζευγάρι

*Δώρα Αγάπης για το Ζευγάρι που ξεκινάει τη ζωή του.

*Χειροποίητοι Ξύλινοι Δίσκοι σερβιρίσματος, Στεφανοθήκες, Κάδρα Ευχών και Περίτεχνα Κουτιά προορισμένα να φυλάξουν

αγαπημένες αναμνήσεις.

Κωδικός: WD01
Ξύλινος χειροποίητος τετράγωνος δίσκος με διάτρητη καρδιά από φυλλαράκια και τα μονογράμματα του ζευγαριού (προαιρετικά)*Ξύλινος (mdf) τετράγωνος  χειροποίητος δίσκος με διάτρητη καρδιά με φυλλαράκια και  τα μονογράμματα του ζευγαριού προαιρετικά (custom). Μπορεί  να γινει ολόλευκος ..
42,00€
Χωρίς ΦΠΑ:42,00€
Κωδικός: WD02
Ξύλινη χειροποίητη στεφανοθήκη με διάτρητη περίτεχνη καρδιά*Ξύλινη   χειροποίητη στεφανοθήκη-κουτί  με διάτρητη  περίτεχνη  καρδιά στο μπροστινό  μέρος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν στεφανοθήκη  ή  να κρατήσει φυλαγμένα αναμνηστικά  της ζωής  του ζε..
45,00€
Χωρίς ΦΠΑ:45,00€
Κωδικός: WK03
Ξύλινο χειροποίητο κουτί ευχών σε σχήμα καρδιάς με περίτεχνο καπάκι*Ξύλινο (mdf) χειροποίητο κουτί  σε σχήμα  καρδιάς με περίτεχνο καπάκι. Μπορεί  να χρησιμοποιηθεί σαν κουτί  ευχών σε μια επίσημη στιγμή του ζευγαριού ή  να κρατήσει αναμνηστικά  του γάμου ή  κάποι..
45,00€
Χωρίς ΦΠΑ:45,00€
Κωδικός: WW04
Ξύλινο χειροποίητο διακοσμητικό κάδρο ευχών με δέντρο από καρδιές και τα ονόματα του ζευγαριού(προαιρετικά)*Ξύλινο (mdf) χειροποίητο  διακοσμητικό  κάδρο με δέντρο από  καρδούλες  όπου μπορούν  να γραφτούν  ευχές για το ζευγάρι. Ένα υπέροχο  αναμνηστικό μιας σημαν..
68,00€
Χωρίς ΦΠΑ:68,00€
Κωδικός: WD05
Ξύλινος χειροποίητος μεγάλος περίτεχνος δίσκος*Ξύλινος μεγάλος τετράγωνος  περίτεχνος δίσκος από  κόντρα πλακέ θαλάσσης. Μπορεί  να γινει ολόλευκος ή ζαχαρί ή ντεκαπέ λευκός .Ένα  όμορφο δώρο, ένας ιδιαίτερος δίσκος που θα στολίσει το χώρο του ζευγαριού  και θα κάνει γιορτι..
52,00€
Χωρίς ΦΠΑ:52,00€
Κωδικός: WD06
Ξύλινη χειροποίητη στεφανοθήκη με διάτρητο περίτεχνο σχέδιο και τα μονογράμματα του ζευγαριού(προαιρετικά)*Ξύλινη  χειροποίητη στεφανοθήκη-κουτί  με διάτρητο περίτεχνο σχέδιο  και μονογράμματα του ζευγαριού προαιρετικά (custom). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν στεφανοθήκη  ή  ..
45,00€
Χωρίς ΦΠΑ:45,00€
Κωδικός: WD07
Ξύλινος χειροποίητος τετράγωνος δίσκος με διάτρητο δάφνινο στεφάνι και τα μονογράμματα του ζευγαριού (προαιρετικά)*Ξύλινος (mdf) τετράγωνος  χειροποίητος δίσκος με διάτρητο δάφνινο στεφάνι  και τα μονογράμματα του ζευγαριού προαιρετικά (custom). Μπορεί  να γινει ολόλευκος ή ζαχαρί ή ..
42,00€
Χωρίς ΦΠΑ:42,00€
Κωδικός: WK08
Ξύλινο χειροποίητο κουτί ευχών τετράγωνο με περίτεχνο καπάκι και plexiglass καθρέφτη*Ξύλινο (mdf) χειροποίητο  κουτί  τετράγωνο με περίτεχνο καπάκι και plexiglass καθρέφτη.Μπορεί  να χρησιμοποιηθεί  σαν κουτί  ευχών σε μια επίσημη στιγμή  του ζευγαριού  ή  να..
55,00€
Χωρίς ΦΠΑ:55,00€
Κωδικός: WD09
Ξύλινη χειροποίητη στεφανοθήκη με περίτεχνο κεφαλάρι και τζάμι στην πρόσοψη*Ξύλινη χειροποίητη στεφανοθήκη  με τζάμι στην πρόσοψη και περίτεχνο κεφαλάρι. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν στεφανοθήκη  ή  σαν κουτί  να κρατήσει φυλαγμένα αναμνηστικά  της ζωής  του ζευγαριού...
38,00€
Χωρίς ΦΠΑ:38,00€
Κωδικός: WD010
Ξύλινος χειροποίητος τετράγωνος δίσκος με περίτεχνη διάτρητη καρδιά*Ξύλινος (mdf) τετράγωνος  χειροποίητος δίσκος με διάτρητη περίτεχνη  καρδιά.  Μπορεί  να γινει ολόλευκος ή ζαχαρί ή ντεκαπέ λευκός. Ένα όμορφο  δώρο για το ζευγάρι που ξεκινάει  τη ζωή  του.*..
35,00€
Χωρίς ΦΠΑ:35,00€
Κωδικός: WD011
Ξύλινος χειροποίητος τετράγωνος δίσκος με οβάλ χάραξη και διάτρητα τα μονογράμματα του ζευγαριού*Ξύλινος (mdf) τετράγωνος  χειροποίητος δίσκος με  οβάλ χάραξη στο κέντρο και μέσα διάτρητα  τα μονογράμματα του ζευγαριού. Μπορεί να γίνει ολόλευκος ή ζαχαρί ή ντεκαπέ λευκός. Ένα όμ..
35,00€
Χωρίς ΦΠΑ:35,00€
Κωδικός: WD012
Ξύλινη χειροποίητη στεφανοθήκη με διάτρητο δάφνινο στεφάνι και τα μονογράμματα του ζευγαριού(προαιρετικά)*Ξύλινη χειροποίητη στεφανοθήκη-κουτί  με τζάμι στην πρόσοψη και στην πλάτη  διάτρητο δάφνινο στεφάνι. Μπορούν  να γίνουν  και  τα μονογράμματα του ζευγαριού (custom). Ε..
45,00€
Χωρίς ΦΠΑ:45,00€
Κωδικός: WD013
Ξύλινος χειροποίητος μικρός τετράγωνος δίσκος με διάτρητο δάφνινο στεφάνι και τα μονογράμματα του ζευγαριού(προαιρετικά)*Ξύλινος (mdf) χειροποίητος δίσκος με διάτρητο δάφνινο στεφανι. Μπορούν να γίνουν διάτρητα μέσα στο στεφάνι τα μονογράμματα του ζευγαριού (custom επιλογή). Διατίθεται ολόλευκος ή ..
35,00€
Χωρίς ΦΠΑ:35,00€
Κωδικός: WD014
Ξύλινος χειροποίητος τετράγωνος δίσκος με διάτρητο περίτεχνο σχέδιο και τα μονογράμματα του ζευγαριού(προαιρετικά)*Ξύλινος (mdf) τετράγωνος  χειροποίητος δίσκος με διάτρητο περίτεχνο σχέδιο  και τα μονογράμματα του ζευγαριού προαιρετικά (custom). Μπορεί  να γινει ολόλευκος ή ζαχαρί ή..
42,00€
Χωρίς ΦΠΑ:42,00€
Κωδικός: WD015
Ξύλινη χειροποίητη στεφανοθήκη με διάτρητη καρδιά με φυλλαράκια και τα μονογράμματα του ζευγαριού(προαιρετικά)*Ξύλινη  χειροποίητη στεφανοθήκη-κουτί  με διάτρητη καρδιά με φυλλαράκια  στο μπροστινό  μέρος  και  διάτρητα  τα μονογράμματα του ζευγαριού προαιρετικά (..
45,00€
Χωρίς ΦΠΑ:45,00€
Κωδικός: WD016
Ξύλινη χειροποίητη στεφανοθήκη με διάτρητο σχέδιο "νιόπαντρο ζευγάρι"*Ξύλινη  χειροποίητη στεφανοθήκη-κουτί  με διάτρητo στην πρόσοψη νιόπαντρο ζευγάρι. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν στεφανοθήκη  ή  να κρατήσει-σαν κουτί- φυλαγμένα αναμνηστικά  της ζωής  του ζευγαριού. ..
45,00€
Χωρίς ΦΠΑ:45,00€
Εμφάνιση 1 έως 16 από 18 (2 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του e-shop. Ενημερωθείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου