Μενού
Καλάθι

Όροι & Προυποθέσεις

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ/ΠΛΗΡΩΜΗΣ

*Ολα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας σε συμφωνία με τον αντίστοιχο πελάτη και ως εκ τούτου απαιτείται προεξόφληση του συνόλου αυτής.

*Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται πάντα απο το σύνολο της παραγγελίας και εκτιμάται 10 με 15 ημέρες απο την ημέρα που θα εξοφληθεί η παραγγελία οπότε και θεωρείται έγκυρη.

*Εφόσον δοθεί και επικυρωθεί η παραγγελία καμμία αλλαγή δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.

*Στις περιπτώσεις εταιρικού δώρου η favors γάμων η βαπτίσεων οπότε η παραγωγή είναι πιο μεγάλη ,ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται απο 20 ως 40 ημέρες και η επικύρωση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση του 50% του συνόλου της παραγγελίας και εξόφληση δυο εργάσιμες ημέρες πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.

*Mόλις ολοκληρωθεί η παραγγελία σας, σας ενημερώνουμε στο mail που μας έχετε στείλει για τον κωδικό αποστολής της παραγγελίας σας απο τα courier.

*Η D+A crafts δεν είναι υπεύθυνη για καθυστέρηση στο χρόνο παράδοσης που μπορεί να οφείλεται σε παράγοντες πού δεν μπορεί να ελέγξει,όπως καιρικές συνθήκες,απεργίες η άλλα θέματα που δημιουργούν πρόβλημα στις μεταφορικές.

*Το κόστος αποστολής της παραγγελίας εξαρτάται πάντα απο τον όγκο και το βάρος και επιβαρύνει τον παραλήπτη. Η εταιρεία μας κάνει αποστολές σε όλη τη Ελλάδα και την Κύπρο.Συνεργάζεται με την ταχυμεταφορική ΕLTA Courier αλλά μπορείτε πάντα να επιλέξετε τη δική σας μεταφορική εταιρεία - αν αυτό είναι συμφέρον για σας  - κατόπιν συνεννόησης μαζί μας.

*σημαντική παρατήρηση: για δική σας διευκόλυνση φροντίστε να είναι ακριβή τα στοιχεία παραλαβής(διεύθυνση,ώρα παραλαβής) σε απευθείας συνεννόηση με τη μεταφορική γιατί σε περίπτωση λάθους το πακέτο σας θα επιστραφεί και θα επιβαρυνθείτε εκ νέου τα έξοδα αποστολής.
Για παραγγελίες εκτος Ελλάδας απαιτείται τηλεφωνική συνεννόηση. Σε περίπτωση που το επιθυμείτε μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας απο το εργαστήρι μας κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης καθώς οι ώρες λειτουργίας του εργαστηρίου δεν ακολουθούν αυτές των καταστημάτων

Σχετικά με τις επιστροφές

Όλες οι παραγγελίες των προϊόντων είναι custom made και γι αυτό δεν αλλάζονται ούτε επιστρέφονται.
Η εταιρεία D+A crafts δέχεται επιστροφή προϊόντος μόνο αν υπάρχει φθορά σε αυτό απο κακή μεταφορά οπότε και απαιτείται να μας ενημερώσετε άμεσα στο 210-4222422 και αν είναι δυνατό να μας στείλετε φωτογραφία του προϊόντος στο info@dnacrafts.gr Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει η συσκευασία του προϊόντος να είναι αναλλοίωτη και να είναι εμφανές πως το προϊόν δεν χρησιμοποιήθηκε. Η ενημέρωση στην εταιρεία μας θα πρέπει να γίνει εντος 24 ωρών απο την παραλαβή και η διαδικασία αποστολής του ελαττωματικού προϊόντος να πραγματοποιηθεί εντος 10 ημερών.Μετά το πέρας αυτών των ημερών η επιστροφή δεν θα είναι αποδεκτή. Εφόσον τηρηθούν τα παραπάνω αποστέλλουμε καινούργιο τον ίδιο κωδικό προϊόντος με δικά μας έξοδα αποστολής.
Σκοπός μας είναι πάντα να είναι ευχαριστημένος ο πελάτης μας και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια γι αυτό.Πιστεύουμε στην προσωπική επικοινωνία και θεωρούμε πως είναι σημαντικό να υπάρχει (μεσω mail ή τηλεφώνου) για να ανταποκριθούμε σωστά στην παραγγελία που μας δίνετε και για να ακούσουμε τις παρατηρήσεις σας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

1. Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας μέσα απο το καλάθι αγορών του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ακολουθώντας τα βήματα αγορών της ιστοσελίδας μας.
2. Μπορείτε να στείλετε ένα mail στο info@dnacrafts.gr με την παραγγελία σας αναγράφοντας το όνομα σας και το τηλέφωνο σας.
*και στις δυο περιπτώσεις θα πάρετε άμεσα απάντηση απο εμας οτι λάβαμε την παραγγελία σας και θα σας δώσουμε κατατοπιστικά στοιχεία για το πως θα προχωρήσουμε.
3. Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας απευθείας απο το εργαστήρι μας στην Καλλιθέα (Γρυπάρη 15-17) ακολουθώντας πάντα την ίδια διαδικασία (παραγγελία-αποπληρωμή και επικύρωση-παράδοση στους χρόνους που έχουν προαναφερθεί).

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. Μετρητά
2. Με κατάθεση /μεταφορά στον τραπεζικό μας λογαριασμό.
ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
Τραπεζα EUROBANK 0026-0245-66-0101718085
IBAN:GR 6402602450000660101718085
BIC:ERBKGRAA
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

*Το ποσό κατάθεσης θα πρέπει να αντιστοιχεί στο ακριβές ποσό της παραγγελίας σας για το οποίο ενημερώνεστε μεσω mail και το οποίο θα αποτυπώνεται στην απόδειξη που θα πάρετε στα χέρια σας κατα την παραλαβή της παραγγελίας σας. Tυχόν τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.
Όταν ολοκληρώσετε την κατάθεση σας, μας στέλνετε ηλεκτρονικά το αποδεικτικό. Απο εκείνη τη στιγμή η παραγγελία σας έχει επικυρωθεί και ξεκινάει η παραγωγή της.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

*Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας της εταιρείας D+A crafts (κείμενα, φωτογραφίες,λογότυπο κλπ)αποτελούν ιδιοκτησία της και απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση, αναμετάδοση ή οποιαδήποτε αλλοίωση ή εκμετάλλευση αυτής απο άλλον φορέα.

*Η εταιρεία D+A crafts διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας της, ενημερώνοντας το παρόν κείμενο ,όποτε κρίνει πως αυτό είναι απαραίτητο και η εκάστοτε συναλλαγή με τον πελάτη της θα σημαίνει αυτόματα αποδοχή των όρων της σελίδας της.

*Οι τιμές όλων των προϊόντων που διαθέτουμε στην ιστοσελίδα μας περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

*Η εταιρεία D+A crafts διατηρεί το δικαίωμα να αναπροσαρμόζει τις τιμές των προϊόντων της, ανάλογα με τις αλλαγές που αντιμετωπίζει στην τρέχουσα αγορά,χωρίς καμμία προειδοποίηση.Σε κάθε περίπτωση το κόστος αγοράς του προϊόντος αφορά τη συναλλαγή που κάνει ο πελάτης τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και μέχρι το τέλος της όλης διαδικασίας (παραγγελία-εξόφληση-παραλαβή) η τιμή δεν μεταβάλλεται.

*Καθώς όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία, το τηλέφωνο επικοινωνίας και η ηλεκτρονική διεύθυνση που θα ζητηθεί στα πλαίσια των προσωπικών στοιχείων είναι απαραίτητα για τυχόν διευκρινήσεις που μπορεί να χρειαστούμε και για να είμαστε σίγουροι πως θα ανταποκριθούμε σε αυτό ακριβώς που θέλει ο πελάτης μας. Παραγγέλνοντας απο την D+A crafts ένα προϊόν συναινείτε πως μπορούμε να σας καλέσουμε σε ώρα που εσείς θα μας υποδείξετε προκειμένου να έχουμε τις διευκρινήσεις που χρειαζόμαστε αν χρειαστεί.

*Kάθε προϊόν που παραγγέλνετε στην εταιρεία D+A crafts κατασκευάζεται ειδικά για εσάς.Είναι χειροποίητο και μοναδικό.Αυτό προσδίδει στο προϊόν και το χαρακτήρα που έχει κάθε χειροποίητη κατασκευή που "ζεί και αναπνέει"και δεν έχει την "ψευδή τελειότητα" ενός βιομηχανοποιημένου προϊόντος. Έτσι μπορεί να δείτε μια πατίνα να διαφέρει απο μια άλλη,η υφή κάποιων ξύλων να είναι πιο "primitif" σε κάποιες κατασκευές κλπ.

Δίνουμε αναλυτική περιγραφή του προϊόντος μας,αλλά πρέπει πάντα να έχετε υπόψη σας πως τα χρώματα αποκλείνουν απο τις φωτογραφίες και αν θέλετε κάποια αλλαγή -και είναι εφικτό-θα πρέπει να το κουβεντιάσουμε.

*Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της χονδρικής πώλησης πολλά χρόνια και γι αυτό το λόγο μπορεί να δείτε προϊόντα μας και σε άλλα e-shops (κυρίως με προϊόντα γάμου-βάπτισης).Προσπαθούμε να κρατήσουμε την ίδια γραμμή όσον αφορά τα κοστολόγια αλλά τυχόν διαφορές που θα δείτε μπορεί να αφορούν σε μια άλλη επεξεργασία του προϊόντος που εμείς δεν κάνουμε(π.χ να είναι ένα κουτί η άλλο προϊόν μας ζωγραφισμένο στο χέρι,να έχει στολιστεί η να έχει σεταριστεί με λαμπάδα και ρούχα για μια βάπτιση κλπ) και ως εκ τούτου είναι απόλυτα θεμιτό να είναι ακριβότερα. Σε κάθε περίπτωση δεν φέρουμε καμμία ευθύνη για τα κοστολόγια των προϊόντων μας απο οποιαδήποτε άλλη εταιρεία.

Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του e-shop. Ενημερωθείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου